2777
2789
عنوان

فقط مذهبی ها بیان

75 بازدید | 10 پست

من ۱۸ سالمه و از ۱۲ سالگی نماز هامو ترک کردم و از اون موقع به انواع بیماری های روحی مثل وسواس و افسردگی دچار شدم با اینکه هیچ مشکلی تو زندگیم نداشتم  از خدا به شدت دور شدم  و از اون موقع حس میکنم حالم به شدت بده انگار یه چیزی رو تو زندگیم گم کردم و سردرگمم و گیجم هیچوقت آرامش ندارم و به پوچی رسیدم آیا بخاطر دوری از خدا و ترک نمازه  توروخدا اگه راهی میدونیبن که بتونم برگردم به نماز و خدا بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

دور شدن از منبع نور

حس تاریکی میاره

هیچی فقط دوباره نمازتو شروع کن

یکم سخته بخوای صبح زود بیدار بشی 

یا ظهر تو اوچ گرما نماز بخونی ولی شروع کن

کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم پناهیان هم بخون 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

به آرامش رسیدی حالم خیلی بده

بشدتت 

من خودم افسردگی داشتم جو خانوادم بامن خوب نبودن چن شب شرو میکنم نامه برا امام زمان مینویسم از چیزابی ک اون روز اتفاق افتاد میگم اونجایی ک خیلی خوب بود از ته دلم شکر گذاری میکنم اخرشم درخواست میکنم ک ارامش داشته باشم روابطم خوب شه و.. واقعا خیلی جواب گرفتم اصصصن دیکه کسی بامن بدرفتارنمیکنه

ذکر صلوات و استغفار سعی کنی نمازاتو اول وقت بخونی انگیزت بیشتر میسه با خدا عهد ببندی یه گناهتو ترک ک ...

چرا من برعکس کارهای این خانم رو انجام دادم زندگیم هیچ تغییزی نکرد

الانم دارم ب خودکشی فکر میکنم

نماز اول وقت

نماز شب

جعفر طیاز

توبه

هیچی ب هیچی

چرا من برعکس کارهای این خانم رو انجام دادم زندگیم هیچ تغییزی نکردالانم دارم ب خودکشی فکر میکنمنماز ا ...

من همشو انجام دادم با خلوص نیت 

باید انرژی منفیو از خودت دور کنی از خدا بخواه هدایتت کنه ذکر استغفار زیاد بگو قطعا ج میگیری

من همشو انجام دادم با خلوص نیت باید انرژی منفیو از خودت دور کنی از خدا بخواه هدایتت کنه ذکر استغفار ...

با کلی امید وانرژی مثبت شروع کردم

ولی هم ضرر مالی کردم 

هم کلی بد بیاری

همه رو بخشیدم شاید خدا من رو ببخشه

خدا هم مثل بنده هاش فرق میذاره

با کلی امید وانرژی مثبت شروع کردمولی هم ضرر مالی کردم هم کلی بد بیاریهمه رو بخشیدم شاید خدا من رو بب ...

ن عزیزم اینطور نگو شاید امتحان بوده

منم پارسال حالم ازتو بدتر بود حتی خطر ابروم درمیون بود