2777
2789

درباره ی موضوعی ک فقط خودتون میدونین و فکر میکنی شوهرت ب مادرش گفته برو با مادر شوهرت حرف بزن بحثشو بنداز وسط مثلا دیروز افتادی زمین فکر میکنی رفته گفته برو پیش مادرش بگو اره مامان جون فلانی ( شوهرت ) گفت دیروز چ اتفاقی افتاد یا خوردی زمین اینجوزی بکش بیرون از دهنش ببین میدونه

;) Love yourself 
درباره ی موضوعی ک فقط خودتون میدونین و فکر میکنی شوهرت ب مادرش گفته برو با مادر شوهرت حرف بزن بحثشو ...

خب چنبار پیش اومده که مادرش گفته نه بمن چیزی نگفته ،،، مثلا ما با مادرش مشکل داشتیم من میگفتم مادرت ی زنگ نمیزنه بمن یهو شبش ک مادرش ب خودش زنگ زده بود گف گوشیو بده بمن دقیقا همون شب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ب خودش بگم میگه نه اصلا من با تو ی تیمم ،،نمیدونم ولاا، چیکار کنم ک بفهمم ،؟؟؟

یعنی شما هیچی از زندگیت به مادرت نمیگی درد و دل نمیکنی؟ مردا هم از مشکلات و مسائل زندگیشون به خانوادشون میگن این طبیعیه. بهتره به مادرش بگه تا دوست دخترش. مردا اگر محدود بشن و نه دوستی داشته باشن و نه ارتباطی با خانوادشون برای خالی کردن خودشون صد در صد دوست دختر پیدا میکنن اینو مطمئن باش.