2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

225 بازدید | 25 پست

گوشی قبلیم خاموشه کلا گاهی روشن میزارم برای کارای واجب اداری 

الانم متاهلم .

امروز روشن کردم دیدم یه شماره زنگ زده بوده 

زنگ زدم حرف نزد 

بعدش خودش زنگ زد بازم سکوت کرد 

دوباره جواب نداد

بعد یک ساعت دیدم دوبار زنگ زده تماس گرفتم جواب نداد خودش زنگ زد گفتم بله گفت الو گفتم بفرمائید 

یه چیزی گفت متوجه نشدم بعدم قطع کرد دیگه جواب نداد

ذهنم از صبح مشغولشه که کی بوده خودشو معرفی نکرده 

البته یکی دوهفته پیش خواستگار سابقم که یکسال باهم بودیم رو دیدم یک‌جایی ولی با قاطعیت گفتم نه زنگ بزن نه پیام بده .اونقدر بیکار هم نیست بخواد کسی رو اجیر کنه بهم‌زنگ بزنه .

مگه هنو مزاحم تلفنی وجود داره اصلا🤣🤧

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمارشو بزن نامبربوک

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

بهت چی گفت که گفتی بهم زنگ نزن؟؟ 

زمانه عجیبی ست... برخی مردم امام گذشته را عاشقند، نه امام حاضر را! میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند! اما، امام حاضر را باید فرمان برند... فحش اگر بدهند، ازادی بیان است، جواب اگر بدهی بی فرهنگی است! سوالی اگر بکنند ازاد اندیشند، سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید! تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقت اند، جواب اگر بدهی دروغگویی! مسخره ات بکنند انتقاد است، جواب اگر بدهی بی جنبه ای! اگر تهدیدت کنند، دفاع کرده اند... اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبی!

خب عزیزم شماره ناشناس و نیاز نیست بزنگی ک خودش بخواد کارت داشته باشه باز میزنگه،هی شما زنگ زدی هی اون،طرف گویا کنجکاو شده حتی اگ اشتباهی گرفته باشه شماره رو

شما باید محض اطمینان ک مبادا خاستگارت باشه اصلا پیشو نمیگرفتی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نامبربوک چیه

اسی یه برنامس ک 90 درصد شماره هارو میگه مال کیه یا ب عبارت دیگه بقیه چی سیو کردن
البته واس خودم یکی جواب نداد 4 تا نصب کردم تا تونستم اسم واقعی ی بنده خدایی رو بفهمم با فامیلیش

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

چرا زنگ زدی زنگ نزن که بگه دختره بهم زنگ‌زده بزن بلاک کن هر شماره ناشناس میبینی

اخه فکر کردم همکاری کسیه از قبل 

بعدش که حرف نمیزد شک کردم نکنه مزاحمه☹️ 

بلاکش کنم متوجه نمیشم پیام یا زنگشو