2777
2789

فهمیدم در نهایت شانسه که شما به بالاترین درجه میرسونه تسلا با نبوغ بی نهایتش که حتی از انیشتین هم بالاتر بود تهش سر بد شانسی مرد در فقر و بدبختی یا ایمی واینهایس با اون صدای بی‌نظیرش بخاطر شانس گندش تو ۲۷ سالگی مرد بخاطر عشق نا فرجام یا پرنسس دایانا با اون نبوغ و زیبایی بخاطر بد شانسی آشنایی با خانواده سلطنتی قبل ۴۰ سالگی مرد یا حتی دور تر نریم دوست های دبیرستان خواهرم یه دوقلوی خیلیییی زیبا بودن یعنی زیبایی که من میگم خیلی عجیبه مدل میشدن ۱۰۰ درصد بلا حدید رو میزاشتن جیبشون ولی از کجا از یه روستای دور افتاده اومده بودن پدر نداشتن و با بدبختی زندگی میکردن با اینکه اینقدر زیبا بودن خدا نخواست براشون یکیشون دوره کرونا فوت شد اون یکی هم یه شب خوابید بیدار نشد با اینکه با اون زیبایی که داشتن میتونستن خوشبخت باشن ولی خدا نخواست براشون🙂❗️

لطفا نظراتتون رو بگید

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا؟!

چون يكي صرفا خوشكله دليل نميشه خوشبخت هم بشه

خوشبختي نتيجه عوامل زياديه كه البته شانسي نيستند به نظر من

خانواده خوب

اينكه طرف از بچگي روش برنامه ريزي شده باشه

تحصيل كرده بشه

….

شانس نمدونم‌ولی سیاست مهمه عاقلانه تصمیم گرفتن مهم احساسی نبودن مهمه. اینقد زشت خوش اقبال و خوشگل بد ...

آره ولی مگه بالاتر از مایکل جکسون داشتیم که تو اوج شهرت مرد

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘