2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

102 بازدید | 11 پست

سلام 

من به عنوان یک آقا شخصیت به قول امروزی ها مهرطلب دارم یعنی دوست دارم آشپزی کنم خونه رو مرتب کنم ، بستنی و دسر درست کنم و  ودر ازاش همون تشکر دیگران برام خیلی حیاتی هست مدارا کنم و با نرمی برخورد کنم 

الان این مهرطلب بودن به نظرتون خوبه یا بد؟؟

ربات نیستم

خوبه آفرین

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با اجازه استارتر 

دوستان من در حیطه مشاوره زوجین و فردی کار میکنم  امروز رایگان هست جلسه دوست داشتید ایتا پیام بدید ایدیم

@Yonity

منو از دعای خیرتون بی نصيب نذارید 🙏🏻❤️

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، مشاوره میدم 💍متاهل و خوشبخت🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️کاربر سال۹۶در انتظار🐣

خوبه خوبه افرین بهت

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

با اجازه استارتر 

دوستان من در حیطه مشاوره زوجین و فردی کار میکنم  امروز رایگان هست جلسه دوست داشتید ایتا پیام بدید ایدیم

@Yonity

منو از دعای خیرتون بی نصيب نذارید 🙏🏻❤️

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، مشاوره میدم 💍متاهل و خوشبخت🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️کاربر سال۹۶در انتظار🐣

باورم نمیشه پدرام بلاخره از اون دختره که دوسال پیش ریده بود بهت کشیدی بیرون وایییی هر هفته جریانشو میذاشتی

خیلی پیشرفت بزرگیهههه بهت افتخار میکنیم ما نی نی سایتیا😂😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم