2777
2789
عنوان

پیشی دلم سوخت😢

113 بازدید | 9 پست

ما به پیشی داریم ۴ سال بیشتره تو حیاط ماست با من آشتیه تقریبن بزرگ شده اینجا گشنم بود کباب سفارش دادم خوردم رفتم دستام بشورم تو راهرو دیدمش برای خودم متاسف شدم یادم رفت به کل کبابم حتا استخون نداره که لاعقل دلشو یکم خوش میکردم بچه چطوری نگاه میکرد باردارم هست🥺💔خیلی عذاب وجدان گرفتم 

کاشکی کلی پول داشتم خودم که میتونستم براش غذا تهیه کنم ولی ندارم والا غذا هم با ته پول گرفتیم 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تیکه بال مرغ بهش بده...بعدشم اگه زایمان کنه تو حیاطتون اونوقت دردسرش بیشتر میشه

چندمین زایمانشه

باورت میشه ما بال مرغ نداریم 😂💔

من توله سگ دارم...۴۰روزشه...۳ماهش ک بشه میخا ببرم دهات بدمش به کسی ...

ولی گربه همچین آپشنی نداره 

بچه های قبلیش شبیه رفبقاشن با هم بازی میکنن

یموقع وقتی راه میرن یکی انورش یکی دیگم اونورش مثل بادیگارد 🤣🤣

ولی گربه همچین آپشنی نداره بچه های قبلیش شبیه رفبقاشن با هم بازی میکننیموقع وقتی راه میرن یکی انورش ...

این تا منو میبینی میپیچه ب پام ک نازش کنم و باش بازی کنم...چوب پرت میکنم تندی میره میارش

این تا منو میبینی میپیچه ب پام ک نازش کنم و باش بازی کنم...چوب پرت میکنم تندی میره میارش

پیشی ماهم عاشق اینه نازشو بکشم خودشو لوس کنه