2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول تغییر رو از درون خودت شروع کن

خودت رو دوست داشته باش

کمتر از خودت انتقاد کن

خودت رو سرزنش نکن

این رو قبول داشته باش که هر تصمیمی در گذشته گرفتی با فکر و تعقل بوده و به تصمیمت احترام بگذار

دیروز که گذشت از او دگر یاد مکن

فردا که نیامدست فریاد مکن

جریانات و اتفاقات بیرونی رو به درون خودت راه نده

تاپیک هاتو خوندم خیلی خوش باوریمیترسی بعد خیلی زود وابسته میشیتو دنیای مجازی غرق شدی و از دنیای واقع ...

دقیقا آبجی بخاطر کارام تو مجازی کردم پشیمونم آبجی مشکلی که دارم اینه با رفیقم داداشم چت کردم و پشیمونم همش حرصمیخورم نره به رفیقان داداشم بگه

دقیقا آبجی بخاطر کارام تو مجازی کردم پشیمونم آبجی مشکلی که دارم اینه با رفیقم داداشم چت کردم و پشیمو ...

می‌دونم وضعیتت چطوریه 

بنظرم بسه از مجازی فاصله بگیر

خودت از کارای قبلت پشیمونی

پس فاصله بگیر خواهرم همش پشیمونیه

می‌دونم وضعیتت چطوریه بنظرم بسه از مجازی فاصله بگیرخودت از کارای قبلت پشیمونیپس فاصله بگیر خواهرم هم ...

چشم آبجی به نظرت چیزی نمیشه آبجی اون عکس و اون قضایا دوست برادرم به داداشم نمیگه آخه پنج ماه پیش پیام دادم آخرین بار

یه چیزی بهت میگم تاعمر داری یادت نره هیچ چیز ازهیچکس بعید نیست هیچکس هم بایقیه فرق نداره همه مثل همن پاش که بیوفته دلتو به بدترین شکل ممکن میشکنن .. هیچوقت خودتو وابسته نکن حالتو به هیچکس گره نزن بیش ازحد مهربون باشی نقطه ضعف میشه برات همه اذیت میکنن خدا فقط دچست واقعیه وفقط باید به اون دل بست 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

چرابه همه میگی ابجی انگار مهرطلبی عزیزم اسیب میبینی چون قبلاً خودم دقیقا مثل توبودم ادما بدجوری سواستفاده میکنن ها ...

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...