2777
2789

داد و بیداد می‌کرد تو بی حیایی عین خراب ها لباس پوشیدی با اینکه یه تاپ ساده پوشیده بودم اینجا هوا گرمه جنوبم کلا هم کولر سالن جواب میده تو خونه من کلا اهل حجاب نیستم عاشق تاپ و شرتک پوشیدنم دوست دادم بیکینی بپوشم برم دریا( لطفا فاز نصیحت برندارید حجاب بگیر) بعد گاهی اوقات تاپ میپوشم امروز هم پوشیده بودم دراز کشیده بودم بابام داد و بیداد که چرا اینجوری شبیه خراب ها لباس پوشیدی بسکه بی حیایی گفت یا برو لباست رو عوض کن یا بزنم صورتت رو تو دیوار خرد کنم اصلا به شخصیتم بر خورد میخواستم لج کنم نشد واقعا ولی من حرصم گرفت میخوام بدتر کنم برم خارج بخدا هر روز با تاپ و شلوارک میگردم حالا خواهر خودش تو خارج لخت میگیره به من میگه😑😑

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

دیگه تو خونه پدر قانون پدر و مادره متاسفانه

حق با خودته تاپ پوشیدن اونقدر عجیب نیست والا

منم همیشه با تیشرت استین کوتاه و شلوارم کمتر نمی پوشم جو خونه ماهم این مدلیه تقریبا 

عادت کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتاق براخودت نداری مگ

چرا ولی کولرش آبیه جواب نمیده ما جنوبیم هوا ۵۵ درجس کولر هال فقط حواب میده که کافیه بعد موقع شام و ناهار چی میبینمش که

حق با توئه.. خونته و حق داری تو گرما هر جور خواستی لباس بپوشی و تاپ و شلوارک هم اصلا لباسی نیست که به خاطرش به یکی بگن خراب و ..

ولی فکر میکنم برادر داری و حساسیت پدرت هم به خاطر اینه

یکم تحمل کن یا مهاجرت میکنی یه میری خوابگاه یا هم ادواج میکنی میری خونه خودت اون جوقع هر چی خواستی میپوشی.‌ الان هر چی بگی چون عضو کوچولوی اون خونه ای بزرگترهای خونه بحث و دعوا میکنن.

مملکت خوبیو برا بیکینی پوشیدن انتخاب نکردی چون دوروز دیگ خرابت میکنن بخوای نخوای

من که عکس تو فضای مجازی نمیزارم نه هیچی فقط خودم و خودم کی میخواد منو تو آمریکا ببینه مثلا؟ 

دیگه تو خونه پدر قانون پدر و مادره متاسفانهحق با خودته تاپ پوشیدن اونقدر عجیب نیست والامنم همیشه با ...

یعنی چی واقعا نمیدونم میدونی یا نه ولی یسری از شهر های جنوب حیلی با حجابن ما هم از شانس من تو این منطقه هستیم همسایه هامون همه با پوشیه بیرون میرن و آخوندن شانس من پدرم اینارو میبینه جو میگیرنش

منم خجالت میکشم تاب بپوشم مامانم میگه نپوش خجالتم بخاطر اونه

ولی شلوارک و تیشرت بدون آستین اوکیه 

خیلی دوست داشتم با شورتک و نیم تنه بخوابم وقتایی که بابام نیست اینجوری میخوابم خیلی خوب جواب میده 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن