چند روزه عمل بینی کردم و پشیمونم خود قبلیمو می خوام بیتیمو کوتاهو سر بالا کرده فانتزی کرده من نمی خواستم این همه تغییر رو خودمو نمی تونم بپذیرم دلم می خواد بمیرم دارم همه چیزای مربوط به خپد قبلیمو از دست می دم دیگه ندارمشون امروز تولدمه ولی هیچ حسی ندارم جواب تبریکا رو نمی تنم بدم چوم تولدم نیست مرگمه لطفا" کمکم کنید دارم می میرم از فکر وخیالو پشیمونی
خیلی نه اومد توی کارم ولی خودم اصرار کردم حتی روز عمل دکتر گفت وسواسی عمل نکن افسرده می شی حتی نامه ی عدم پی گیری بعد از عمل داد امضا کردم ولی باز گفتم عمل می کنم کاش به حرفش گوش می دادم و عمل نمی کردم و می اپمدم بیرون از اتاق عمل بچه ها کمکم جنید حالم خیلی بده مثل یه جنازه ی راکد شدم زندگی واسم معمی نداره دیگه انگار با عمل کردن قلبمم از دست دادم ودیگه احساسی ندارم کمک کنید دارم امیدمو از دست می دم
عزیزم کاریه ک کردی دیگه ب نظرم بپذیرد خب خیلی قشنگه فانتزی که
نه دوست ندارم خیلی سر بالاست کوتاهه با خود قبلم خیلی فرق داره این همه تغییر رونمی تونم تحمل کنم نمی دونک فردا چه جوری باید برم مدرسه جلوی شاگرداموهمکارامو فامیل دلم نمی خواد کسی رو ببینم خودمو توی اتاقم حبس کردم هنوز نذاشتم بابام ببینه سکته می کنه از غصه