2777
2789
عنوان

خسته شدم

103 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من الان تقریبا توی بحران انتخاب رشته و .. هستم حدودی

نتیجه نیومده ولی خودم میدونم باید بین پیرا ها انتخاب کنم

بعد مثلا هر کدوم میگم یک عیبی مادر من روش میگذاره

بعد بهش میگم خب خودت بگو کدوم بهتره بعد همش میره اطلاعات ۱۰ سال پیش میخونه میگم مادر من فلان چیز عوض شده و ..‌ اصلا حرف نمی شنوه انگار... 

همش باهم بحث و دعوا داریم خسته شدم

اصلا دلم نمی خواد شهر خودمم باشه که اینجا باشم وگرنه دیوونه میشم چون باید تا آخر عمرم سر کوفت بشنوم بابت انتخاب رشته ام 

واقعا باید چیکار کنم؟؟؟؟ 

همش میگه فلان بد فلان فد فلان بد

خب اره خودمم میدونم شرایط و اوضاع همه چیز بده  ولی الان باید انتخاب کنم نمی تونم که بشینم خونه

بعد میگه سال دیگه ولی من اصلا حالم خوب نیست الان میدونم شرایط موندن ندارم و واقعا نزدیک به افسردگی شدم خودم برنامم این بود شاید وسط سال دوباره شروع کنم و بدم

چون من اختلافم با رشته های تاپ فقط در حد چند سوال هست ولی میدونم الان اصلااا نمی تونم روح و جسم و ... همه چیزم خسته هست

سر این کنکور ۳ سال روزگار خوش نداشتم واسه همین الان اصلا حالم خوب نیست برای پشت موندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط به حرفذدلت گوش کن که بعدا حسرت نخوری ،منم الان ۳۸سالمه یه دختر باهوش درس خون بودم درحد عالی به اصرار مادرم تغییر رشته اجباری دادم واز همونجا سرنوشت من تغییر کرد وکرد وشدم الانم که به هیچ وجه  موفق نشدم وتمام ارزوهام دفن شد

عزیزم فقط به حرفذدلت گوش کن که بعدا حسرت نخوری ،منم الان ۳۸سالمه یه دختر باهوش درس خون بودم درحد عال ...

دقیقا مشکل همین جا هست حتی اگر فردا روز بازم موفق نشم تا آخر عمر باید سرکوفت بشنوم که ما گذاشتیم خودت انتخاب کنی این شدی باید حرف ما گوش می کردی و ....

عزیزم بنظرم ادم به چیزی که علاقه داره موفق میشه حتی اگه به اوج هم نرسه وقتی علاقه باشه صدش رومیزاره وموفقیتش حتمی میشه چون باب میلش بوده،اما انتخابی که باب میل وعلاقه ادم نباشه موفقیتی توش نیس چه بسا ازرواجبار بری وخودت روبه جایی برسونی اما بعداز مدتی چون علاقه نداری افت میدی وخدانکرده افسرده میشی وتومیمونی وارزوهای نرسیده بهش ،نترس از چیزی خودت برای زندگیت تصمیم بگیر بعضی وقتا لازمه حتی اگه تصمیم اشتباه هم بگیری ،به حرف دلت گوش کنی واز جایی که خسته شدی وخستت کردن رها بشی وبری دنبال سرنوشت جدیدت

عزیزم بنظرم ادم به چیزی که علاقه داره موفق میشه حتی اگه به اوج هم نرسه وقتی علاقه باشه صدش رومیزاره ...

خیلی ممنونم از شما

میدونید مثلا مادر من از الان داره به این فکر میکنه میگه فلان رشته بری شب کاری داری و برای آینده ات چی میشه؟ متوجه منظورش میشم دقیقا داره به ازدواج اشاره میکنه خب آدم چه میدونه تا ۱۰ سال دیگه چی میشه . 

چندسالته؟ چه رشته ای انتخاب کردی؟

این تاپیک ها برای من نیست (هر کی هم من جواب تاپیکش خصوصا توی زمینه کنکور میدم تاپیکم نگاه میکنه میگه خودت کنکور شکست خوردی حرف نزن و فلان و ... درصورتی که اصلا تاپیکای من نیست 😂😂 ) 

. من خودم کنکوری چند سال پیش بودم.این برای یکی از دخترای فامیل بود بعد از کنکور ۲۵ شهریور کاربری اش رو داد من . خودش کنکوری بود و از نتیجه اش ناراضی بود فکر می‌کرد پزشکی قبول نمیشه و ... توی تایم انتخاب رشته دیگه بعد از پزشکی پرستاری و هوشبری و رادیو شهر خودش و اطراف زده بود اوضاعش داغون بود 😂🤦🏻‍♀️ از تایپک و اسم کاربری اش هم فکر کنم معلوم باشه 😂😂 

ولی خداروشکر پزشکی شهرستان دیگه قبول شد

کل فامیل داشتیم غصه ی اینو میخوردیم🤣🤣