2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

280 بازدید | 14 پست

۲ ماهه تازه که نامزدیم به هم خورده و جدا شدم 

تما اصلا حسم نسبت به مردا بد نیست و فکر نمیکنم ازدواج بده 

اتفاقا خواستگار که بام میاد بهش فکر میکنم و میسنجم و اصلا فکر نمیکنم که ازدواج نکنم 

دوست دارم بیشتر به خواستگارا فکر کنم سبک سنگین کنم و مثل سری قبل چشم بسته ازدواج نکنم 

ولی میبینم اونایی که جدا میشن دوست ندارن ازدواج کنن.من عجیبم یا همه اینطورین؟

سلام دوست عزیز، بهتون تبریک میگم چون اعتماد به‌ نفس دارید و این عالی هست، متاسفانه چیزی که اکثر ما خانم ها نداریم و فکر می کنیم جدایی یعنی تموم شدن همه چیز 

به این تفکر زیباتون ادامه بدید ان شاالله که بهترین سر راهتون قرار خواهد گرفت 

خسته از هیاهوی بی صدا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقد بودم

منم عقدم جدا شم خواستگار میاد ۲۱سالمه تو چن سالته

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

عزیزم من واستون ۱۰۰تا زیارت عاشورا بخونم شما ۵۰میدی به من؟

۱۰۰ تا زیارت عاشورا میخواد چیکار

از کجا معلوم ک میخونی براش

اصلا مگ گفت یکی بیاد برام بخونه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چقدر عالیه طرز فکرت بزار یه سال از رابطت بگذره و بعد اگه خودت راضی بودی اقدام کن البته منطقی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

من ۱۹

چرا جدا شدید 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چقدر عالیه طرز فکرت بزار یه سال از رابطت بگذره و بعد اگه خودت راضی بودی اقدام کن البته منطقی

اره خب الان هم زوده هم سنم کمه اما خب دوست دارم مثل قبلا همه‌رو رد نکنم و‌به‌و یکی رو راه بدم خونه و ازدواج کنم 

با بقیه کیس ها هم صحبت کنم سبک‌سنگین کنم آشنا بشم و الکی جواب بله ندم 

اره خب الان هم زوده هم سنم کمه اما خب دوست دارم مثل قبلا همه‌رو رد نکنم و‌به‌و یکی رو راه بدم خونه و ...

آره خب این به خودتون بستگی داره♥️

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی