2777
2789
عنوان

تفسیر سنو بارداری راهنمایی لطفا

589 بازدید | 33 پست

یه تاپیک زدم نتونستم عکس بزارم الان دوباره تاریک زدم اگه بلدین ممنون میشم راهنمایی کنید بعد من طول سرویکس تو دوازده هفته 30م.م بوده میخوام ببینم هنوزم باید استراحت کنم یا نه و شرایط جفت چیه من که چیزی نفهمیدم 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=55217069]دوستم من فقط اینوفهمیدم ک بچت سرش پایینه وسن حاملگیتوزده[/QUOTE

سرش پایینه چیز بدیه یعنی ممنون عزیزم که جواب دادی 

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 
هيچي نيست همه چيت خوبه

اون معنی جفت و میتونی بهم بگی عزیزم یا این که با این طول سرویکس هنوز باید استراحت کنم هنوز 

[QUOTE=55217069]دوستم من فقط اینوفهمیدم ک بچت سرش پایینه وسن حاملگیتوزده[/QUOTE سرش پایینه چیز بدیه ...

خواهش میکنم .ن دیگه چرابدباشه وقتی سرش پایین باشه ینی میتونی زایمان طبیعی داشته باشی.

من اول بچم بریچ بود ینی پاهاش پایین بود بعدچرخیدسرش اومدپایین خیلی خوبه ک بچه چرخید

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
خواهش میکنم .ن دیگه چرابدباشه وقتی سرش پایین باشه ینی میتونی زایمان طبیعی داشته باشی. من اول بچم بر ...

اها منم زایمان طبیعی دوس دارم اما بازم امکان داره بچرخه یا می مونه همین جوری واسه سلامتی نی نی تونم ایت الکرسی می خونم 

جفتت قداميه به نظر عزيزم 

آره سن و قبلی تو دوازده هفته نوشته بود قدامی 

اها منم زایمان طبیعی دوس دارم اما بازم امکان داره بچرخه یا می مونه همین جوری واسه سلامتی نی نی تونم ...

اره باباحالاحالاهزاردفع میچرخه تابزرگ شه.ممنون عزیزم تاریخ زایمانت هم برج۶زده

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙