2777
2789
عنوان

دعا جادو

225 بازدید | 15 پست

اگر آدمی بیاد تو خونتون ک‌بدونی اهل دعا جادوعه و متاسفانه یکی از نزدیکان هم‌هست چیکارش میکنید؟و اگر‌بدونید خیلی از کارا رو بخاطراینکه حرص شما رو دربیاره انجام میده چطور باهاش رفتار میکنید؟

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کسی تهمت نزنید تا چیزی رو به چشم خودتون ندیدیدمادرشوهر منم اعتقاد داره من جادو گرمو پسرشو جادو کر ...

من ب چشم ندیدم ولی ب گوش شنیدم و همینطور آثارشو تو زندگیم دیدم

قبل اومدم اسپند با روش خاصی داره دود‌‌کن زیر فرش ی مقدار نمک برتر بعد رفتن بنداز دور

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

قبل اومدم اسپند با روش خاصی داره دود‌‌کن زیر فرش ی مقدار نمک برتر بعد رفتن بنداز دور

نمک برکت خداست من اعتقاد دارم‌نباید زیر پا ریخته بشه این کار کساییه ک میخوان اجنه ب حرفشون‌گوش کنه

وجود نحس خودش از صدتا جن بدتره.شیطان رو درس میده

خاک بر سرش😐

بدش به من جر خورده تحویلت میدم

یه کاریش میکنم روزی صدبار نماز بخونه صلوات بفرسته

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

خاک بر سرش😐بدش به من جر خورده تحویلت میدمیه کاریش میکنم روزی صدبار نماز بخونه صلوات بفرسته

😁😁😁ب ذکرگفتن نیس ک

مگه شمر نماز نمیخوند؟اما امام حسینو شهید کرد

اونم همینجوریه میگه قران‌میخونم و فلان اما خب ب چ نیتی

ی بار دیدم خودش و یبار دخترش بالای سر بچم داشتن ی چیزی زیرلب‌می‌خندن تا من‌رسیدم دهن کثیفشونو بستن

😁😁😁ب ذکرگفتن نیس کمگه شمر نماز نمیخوند؟اما امام حسینو شهید کرداونم همینجوریه میگه قران‌میخونم و ف ...

بیشعورا آخه به این بچه طفلکی چیکار دارن؟ 

بیشعورا آخه به این بچه طفلکی چیکار دارن؟

نمیدونم والا

بخودم میگم شاید بچم‌نمی‌خواهید دعا میخوندن ک بچه بخوابه اینجوری خودمو گول میزنم 

هرچی ازشون دوری میکنم بازم هی زنگ میزنن‌میگن بیا بیا مجبببوووووورررر میشم برم واقعا مجبورم برم

نمیدونم والابخودم میگم شاید بچم‌نمی‌خواهید دعا میخوندن ک بچه بخوابه اینجوری خودمو گول میزنم هرچی ازش ...

بابا بهشون رو نده قطع رابطه کننن🔪🔪