2777
2789
عنوان

هزینه عروسی

281 بازدید | 24 پست

هیچ وقت درک نکردم چرا کلی پول بدی عروسی بگیری کسایی رو دعوت کنی حالت بهم میخوره از دیدنشون یا کلا سالی یه بارم نمیبینیشون بعدم با رفتاراشون تر بزنن وسط جشنت یا تا سال‌ها گه بخورن در موردش 

اون پول رو برو سفر برو عشق و حال کن

تهش یه مهمونی خصوصی بگیر با عکاسی

نصف دلایلشونم اینه نمیشه اونا مارو دعوت کرده بودن

اوناهم تو رودربایستی دعوتت کردن خب

این لوپ معیوب رو بشکونین

آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بقیه دوس دارن عروسی بگیرن 🤷‍♀️

هرکی ی نظری داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

آره والا

بزرگترا نمیذارن آخه

البته خوب هزینشو میدن دخالتم میکنن دبگه. مهمونی ما ۴۵۰تا مهمون بود 

قبلش به شوهرم گفتم به مامانت بگو نمبخوایم

از زبون خودت

مادرش قاطی کرد گفت پولشو خودم میدم خودم نظر میدم کیا باشن

شما برا بچتون تصمیم بگیرید

با نظرت کاملا موافقم نهایت چهارتا عکس یادگاری میمونه اونم میشه با یک فرمالیته کار رو جمع کرد 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من عموم همینکارو کرد

البته یه جشن خوب و ۳ روزه با خانواده های درجه یک دو طرف گرفتیم باهم، خیلی خوب بود

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

موافقم واقعا

تنها در ی صورت عروسی خوبه اونم خانوادت و دوستاتون باشن

فامیلو به هیچ وجه دعوت نکن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس