2777
2789
عنوان

معده درد

149 بازدید | 24 پست

چند روزه معدم بع شدت درد مکنه . امپول و سرم زدم ولی تغییر نداشته داروهم میخورم . عسل و دارچین .. نبات داغ هم خوردم فایده نداره یه راه حلی اگ‌دارین بگین که دارم دیوونه میشم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شربت لاکسی ژل فاموتیدین

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عرق نعنا و بارهنگ

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

اگر خونه نعنا  آویشن یا رازیانه داری دم کن با نبات بخور 

زنیان و آویشن و سیاه دونه بگیر اندازه هم مثلا همشون اندازه یک لیوان 

آویشن و زنیان آسیاب کن سیاه دونه آسیاب بشه سمی میشه همین طوری بریز قبل و بعد از غذا یک قاشق کوچک چای خوری بخور 

هر مشکل معده ای رو حل میکنه