2777
2789

سلام عزیزدلم امیدوارم حالت بهتر شده باشه حالا که دارم می‌بینمت 

می‌دونم اون روزا خیلیا با تحقیر بهت نگاه کردن یا مسخره ات کردن یا چون زبون نداشتی اذیتت کردن 

عزیزدلم مهربونم تو هیچ تقصیری نداشتی اونا شعور نداشتن نفهمیدن اگه پدر خوبی نداشتی تقصیر تو نبوده ، اگه پدرت کسی رو اذیت کرده مقصر تو نیستی ، اگه زبون نداری نباید اذیتت کنن دل که داری آدم که هستی 

تو اگه میتونی ببخش اگه هم نمیتونی نبخش بدون من هستم من دوست دارم من تورو تنها نمیزارم 

ببخشید که اینهمه اذیت شدی و تنهایی تحمل کردی 

تو سنی نداشتی ، تو مهربون بودی ، تو پناهی ب اسم پدر اونجوری که بقیه بچه ها تو سن تو داشتن نداشتی یعنی پدر داشتی اما داشتنش فقط باعث اذیت شدنت شد و تحقیر شدنت 

گریه کن عزیزم بزار تخلیه بشی بزار تموم بشه تموم اون رنج هایی که کشیدی و نگفتی من دارم اذیت میشم من خودم ناراحتم ، ناراحت ترم نکنید 

بیا بغلم باهم گریه کنیم😔🫂می‌دونم هنوز درد روانی می‌کشی اما میگذرونیم یک روزی 

خدایا شکرت بی چون و چرا 🧡✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من یه سال پیش یه پادکست راجع بهش گوش کردم منم یه سری از خاطرات بچگیم اذیتم میکنه خواستم ببینم ا ...

نتیجه میده عزیزم اینکارا نباید ول کنی همون پادکست رو ادامه بده هرروز تمرین کن با یکبار انجام دادن قرار نیست تموم زخم ها تموم بشه مدام گوش کن و کاری رو که باید انجام بده 

خدایا شکرت بی چون و چرا 🧡✨