2777
2789
عنوان

داغوووونم

144 بازدید | 17 پست

من ی اختلافی با مادرشوهرم پیدا کردم که نمیرم خونه اش ولی شوهرم رو گفتم بره اونم اوایل ک نرفت تا مادرش آنقدر التماسش کرد تا رفت حالا مادر من یهو گف میدونی چرا اونا با تو بدن چون شوهرت حرف میبره میاره نزار تنها بره اونجا، من خودم مادرشوهرم رو میشناسم آدمی نیس ک بخواد پر کنه شوهرمو،ولی دیدید آدم نمیتونه باور مادر بد بچشو بخواد ناخودآگاه تحت تاثیر مادرم با شوهرم دعوا کردم وقتی رفته بود خونه مادرش و برگشت دعوامون شد کلی حرف بار هم کردیم منم از ی حرفش دلم شکست : بمن گفت تو خانواده و کسیو نداری همش گیرتم نمیتونم برم هیجا ن پیش رفیقام ن خانوادم ،منم خیلی دلم شکست خیلی اومدم خونه مادرم تا هرجا میخاد بره مزاحمش نباشممم😭😭😭نمیدونم کی خوبه کی بد اون از خونه مادرش اومد حالش خوب بود با منم خوب بود من یهو دعوا کردم ، بنظرتون مادرم کارش درسته؟ پدرم فوت شده خودش تنهاس خونه همیشه آدم وابسته ای نیس اما با توجه ی شخصیتش فک کنم نمیتونه ببینه ک من شوهر خوبی کردم و سر زندگیمم آخه فکرایی ک آدم نمیکنه رو ب آدم میگه 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ چرا،؟ حالا من چیکار کنم😭😭😭😭

عزیزم شما وقتی که ازدواج کردی پس حتما به یه درک و منطق قابل قبولی رسیدی 

شما باید خودت برای زندگیت و روابطت با همسرت برنامه ریزی کنی، نظر و گفتار بقیه رو توی زندگیت به حداقل برسون

اگه چت جی پی تی داری حتما باهاش مشورت کن

حتما راهنماییت میکنه

در ضمن قطع رابطه با خانواده همسر زیاد جالب نیست چون اصلا به نفع خودت و زندگیت نیست، باهاشون در ارتباط باش ولی به اندازه و اصولی

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

حالا کاریه که شده ولی سعی کن دیگه یه گوشت در باشه یکی هم دروازه 

شما مادر و دخترین ممکنه کلی حرف بینتون رد و بدل بشه که کس دیگه اگه بشنوه ناراحت بشه

از غم ای کاش ها چشمم کبود
حالا کاریه که شده ولی سعی کن دیگه یه گوشت در باشه یکی هم دروازه شما مادر و دخترین ممکنه کلی حرف بینت ...

دیروز شوهرم خونه بود زنگ زد ب کابینت کار ک بیاد ولی از وقتی اومدم اینجا خونه مادرم اصلا زنگم نزده بنظرت زنگ نمیزنه؟؟؟

اول و اخر شوهرت برات میمونه  شاید طرز فکرمادرت  فرق میکنه شاید صلاحتو میخواد ولی نمیدونه که با این کارا دارع زندگیتو خراب میکنه هرکاری که فک میکنی بهه صلاحتهه رو انجام بده نزار خانواده ها با دخالتشون زندگیت رو خراب کنن 

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

اول و اخر شوهرت برات میمونه شاید طرز فکرمادرت فرق میکنه شاید صلاحتو میخواد ولی نمیدونه که با این ک ...

الان ک حالم خیلی بده زنگ نزده و نیومده دنبالم نمیدونم قراره چی بشه منم دلم نمیخاد بیاد چون حوصله خودمم ندارم از طرفیم میترسم نیاد و زندگیم از هم بپاشه، آخه ی جوری باهام رفتار میکنه انگار من مزاحمشم

الان ک حالم خیلی بده زنگ نزده و نیومده دنبالم نمیدونم قراره چی بشه منم دلم نمیخاد بیاد چون حوصله خود ...

خب شاید  اون نمیدونه حالت بده یا شاید خودشم حالش بده منتظره تو پیام بدی و خبر بگیر بلاخره باید یکی من باشه یکی نیم من این دفعه ام تو کوتاه بیا

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

خب شاید اون نمیدونه حالت بده یا شاید خودشم حالش بده منتظره تو پیام بدی و خبر بگیر بلاخره باید یکی م ...

دفعه های قبلی اون همیشه میومد دنبالم ،  آخه الان خیلی حرفای زشتی زده منم البته زدما ولی ی چیزی گفت ک بخاطره تو نمیتونم ی سر ب رفیقام و خانوادم بزنم من حس میکنم این حرف دلش بود ،، سر این غرورم نمیزاره زنگ بزنم انگار اضافیم😔😔😔

دفعه های قبلی اون همیشه میومد دنبالم ، آخه الان خیلی حرفای زشتی زده منم البته زدما ولی ی چیزی گفت ک ...

اون موقع عصبانی بوده شاید شاید پشیمونه روش نمیشه زنگ بزنه سعی کن خودتو جای اون بزاری