2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 36 پست
هر روز یاد آوری میکنم حتی هنوزم حرفای که پشت سرم میزنه رو میگم انگار نه انگار اون پیر بی سواده انتظا ...

مردا همینن

من از مادرشوهرم دورم هربار میبینمش یه نیشی میزنه

شوهر منم میگه همینقد میفهمه اون منظوری نداره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
الان مادربزرگم مریض شده افتاده گوشه خونه تا وقتی سالم بود همه خدمتی برای پسرا و عروساش و نوه هاش میک ...

میدونه حرف من چیه شوهر من یه بار نمیگه ببخشید که پشتت مادرم این همه حرف زده تو به دل نگیر میگه پیر و بی سواده انتظارتو کم کن دلم از این میسوزه که شوهرمم نفهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا همیننمن از مادرشوهرم دورم هربار میبینمش یه نیشی میزنهشوهر منم میگه همینقد میفهمه اون منظوری ندا ...

زیادم غر بزنم میگه خودتو از چشم ننداز دارم حس تنفر بهش پیدا میکنم

زیادم غر بزنم میگه خودتو از چشم ننداز دارم حس تنفر بهش پیدا میکنم

میفهممت

سعی کن طوری رفتار کنی از مادرش برات تعریف نکنه

بهشم فک نکن

تو که دیگه نمی بینیش

بذار اون بره بدرک

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
میدونه حرف من چیه شوهر من یه بار نمیگه ببخشید که پشتت مادرم این همه حرف زده تو به دل نگیر میگه پیر و ...

همه شوهرا همینن نه تنها همسر شما عزیزم

میدونم شنیدنش سخته ولی به روی خودتم نیار فکر کن نشنیدی چون اعصابت آروم تر اینطوری

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.