2777
2789
عنوان

بدقولی شوهرم

143 بازدید | 9 پست

سلام دوستان یه راه حلی بهم بدید که بدقولی شوهرم درست بشه الان باهاش قهرم زنگش می زنم کی میای دور هم ناهار بخوریم میگه یه ساعت دیگه یک ساعتش میشه سه ساعت یه بار نشده بگه فلان وقت میام خونه سر ساعت بیاد دیروز بهش گفتم بچه هادگناه دارند کی میای خونه گفت بخوام دروغت نگم دو و نیم خونم بعد ساعت سه زنگ زده برام کار پیش اومده منم گوشی رو قطع کردم واقعا این اخلاقش رو اعصابمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکارش داری؟

بشین با بچه ها در آرامش کامل ناهار شامتو بخور

منم اوایل خیلی بهش زنگ میزدم که دور هم ناهار و شام بخوریم

شاکی میشد که آی زنگ میزنی کار دارم سرم شلوغه

کمی که گذشت حتی اگر خونه باشه قشنگ میشینم و غذامو میخورم و بهش تعارف نمیکنم اسمشم میذارم احترام  میگم نمیخوام مزاحمت بشم اگر کار نداشته باشی و گرسنه باشی خودت میای سر میز 

به همین راحتی

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ولش کن حالا شکم سیری خودتون فعلا مهم تره تا جمع خانوادگی

باور کن میخوام بچه هام احترام به پرشون رو یاد بگیرند دور هم باشیم ولی نمیزاره همیشه دیر میاد هر موقع هم میگه میاد چن ساعت بعد میشه میافرت میخوایم بریم مهمونی میگه فلان ساعت اماده باشید سه چهار ساعت بعد میاد

میدونید حس میکنم براش مهم نیستیم چهار سال پیش بهم گفت دو سال دیگه مستاجریم بعدش خونه میخرم قول میدم الان چهار سال تموم شد رفتیم تو سال پنجم هنوز اینجا مستاجریم دوباره پول رو خرج کارش کرد گفت طلاهات رو بده ماشین رو عوض کنم میزنم به نامت الان چهار ساله ماشین عوض شده ولی نزد به نامم هر وقت میاد قول بده میگم تو که نمیتونی عمل کنی قول الکی نده