2777
2789
عنوان

وایییییییی این چیبود دیگ😭😭😭😭

888 بازدید | 49 پست

چرا باید من 16ساله خواب خود ارضایی ببینم اینکه چیکار کردم اصن یادم نیست ولی اون حسایی که تو خواب بود و انکار خواب خود ارضایی بود.... 

بخدا ادم بدی هم نیستم ازین کارا کنمممم

حتما گرمیجات خوردی

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ ارضا شدی باید غسل کنی غسل جنابت 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم

من خودم خیلی خوابای بد و زشت دیدم ولی این کاره هم نیستم چه ربطی داره فکر خودتو درگیر نکن

فقط اگ‌ارضا شدین باید غسل جنابت کنین فراموش نکنی

خب بابا من اصن نمیدونم ارضا شدن یعنی چجوری که بفهمم 16سالمه منه بدبخت ک این خواب دیدم

ب اوج لذت برسی ترشح بیاد اینا احکام شو از مرجع تقلید بپرس ولی خب حموم ک میری یک غسل هم کن غسل جنابت

خب بابا من اصن نمیدونم ارضا شدن یعنی چجوری که بفهمم 16سالمه منه بدبخت ک این خواب دیدم

تختت اگه خیس بوده

غسل واجبه

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

,,مکانیزم دفاعی بدن در برابر نیاز جنسی 

چیز خوبیه 

حساس نشو 

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔