یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم
یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚 برام دعا کنید آزمون استخدامی ۱۴۰۵ زهرا و فاطمه و خودم قبول بشیم ب آرزوی خودم برسیم برای سکینه و زهرا دعا کنید ازدواجکنند پدر ومادر ندارن🌸🤲✨️ ارزویمایناست قبول بشم
من خودم خیلی خوابای بد و زشت دیدم ولی این کاره هم نیستم چه ربطی داره فکر خودتو درگیر نکن
فقط اگارضا شدین باید غسل جنابت کنین فراموش نکنی
خب بابا من اصن نمیدونم ارضا شدن یعنی چجوری که بفهمم 16سالمه منه بدبخت ک این خواب دیدم
ب اوج لذت برسی ترشح بیاد اینا احکام شو از مرجع تقلید بپرس ولی خب حموم ک میری یک غسل هم کن غسل جنابت
در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔