2777
2789
عنوان

زنداداش فتنه ام

1528 بازدید | 73 پست

سلام بچه ها ببینید مقصر کیه 

دیروز من با زنداداشم رفتیم احوالپرسی یکی از فامیلا با وجود اینکه من یه بچه نوزاد دارم ولی به همسرم گفتم تو مارو نرسون چون طرحه ترافیکه جریمه میشی و با اسنپ رفتیم بعد از مهمونی زنداداشم گفت می‌خوام شام برم خونه مامانم مجدد با اینپ اومدیم در خونه ما شوهرمم دم در بود گفتم میتونی فلانی برسونی خونه مامانش گفت هم طرح ترافیکه هم شلوغه 

شوهر من یکم شوخه همین که اون داشت درخواست اسنپ میداد و مبلغ میگفت به شوخی گفت بیشتر بده میبرمت (کاملا شوخی) یهو زنداداشم گفت با تاکسی میرم منم نوزادم بیقراری میکرد میخواستم برم خونه شیر بدم دیگه زنداداشم که چند قدم رفته بود شوهرم گفت بیا برسونیمش با اون شرایط گفتم باشه سوار ماشین شدم حالا هی برا زنداداشم بوق که بیا سوار شده اصلا محل نمیداد میگفت نه خودم میرم و بدو بدو رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به محض جدا شدن از ما زنگ زده بود داداشم گفته بود فلانی گفته شلوغه نمیرسونمت،حالا داداش منم زنگ زد داد و هوار که فلانی گه خورده گفته شلوغه چرا ساعت ۸شب زن من تنها داره میره خونه مادرش

اصلا وظیفه شما نبوده برسونید 

اینکارا از سر لطف هست 

چقدم لوس که برداشته سریع به داداشت گفته 

خدایا اگر قراره همچین زن داداشی نصیبم کنی، داداشم سینگل بمونه مرسی

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

کلا زنداداش من خیلی از این اداها در میاره همش از کاه کوه درست میکنهولی منم میخوام به داداشم بگم برادری باش حق توهین کردن به شوهر منو نداری وگرنه بن راحتی میذارمت کنار