nanap مدیر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 249 عنوان حس شیشمی | مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 112 پست کسی هستش؟ 1404/05/06 | 07:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حناااااااااااا عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 2221 خب علایم اصلا نداشتم، گاها یادم میره حامله ام، فقط از هفته ۱۱ یکم فقط حالت تهوع داشتم، گلاب ب روت اص ... پسر پایان آدمیزاد... نه ازدست دادن رفیق است... نه رفتن یار...نه تنهایی... هیچکدام پایان آدمی نیست آدمی آن هنگام تمام میشود که خـــدا فراموشش کند...
hanbeh عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 3052 پسر تروخدا یعنی صد در صد پسر؟ 🥺🥺 ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
حناااااااااااا عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 2221 خاستگارم چطور پسریه ؟؟؟؟ با کلاس وخوش تیپ پایان آدمیزاد... نه ازدست دادن رفیق است... نه رفتن یار...نه تنهایی... هیچکدام پایان آدمی نیست آدمی آن هنگام تمام میشود که خـــدا فراموشش کند...
حناااااااااااا عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 2221 تروخدا یعنی صد در صد پسر؟ 🥺🥺 بله عزیزم پایان آدمیزاد... نه ازدست دادن رفیق است... نه رفتن یار...نه تنهایی... هیچکدام پایان آدمی نیست آدمی آن هنگام تمام میشود که خـــدا فراموشش کند...
hanbeh عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 3052 بله عزیزم خدا از دهنت بشنوه فدات شم. ۱۳ مرداد میرم سونو. میام بهت خبر میدم.اخه اکثرا میگن دختره. درسته سالم باشه ولی چون شوهرم از ازدواج قبلش هم ی دختر داره. اگ این پسر بشه میشه دو دختر دو پسر. خدایا توکل ب خودت ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
حناااااااااااا عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 2221 خدا از دهنت بشنوه فدات شم. ۱۳ مرداد میرم سونو. میام بهت خبر میدم.اخه اکثرا میگن دختره. درسته سالم با ... انشالله که پسر 💚استرس نداشته باش پایان آدمیزاد... نه ازدست دادن رفیق است... نه رفتن یار...نه تنهایی... هیچکدام پایان آدمی نیست آدمی آن هنگام تمام میشود که خـــدا فراموشش کند...
hanbeh عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 3052 انشالله که پسر 💚استرس نداشته باش مرسی گلم ان شالله ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
حناااااااااااا عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 2221 انشالله که پسر 💚استرس نداشته باش بهم خبر بده پایان آدمیزاد... نه ازدست دادن رفیق است... نه رفتن یار...نه تنهایی... هیچکدام پایان آدمی نیست آدمی آن هنگام تمام میشود که خـــدا فراموشش کند...
حناااااااااااا عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 2221 پدر مادرش راضی میشن؟ اره پایان آدمیزاد... نه ازدست دادن رفیق است... نه رفتن یار...نه تنهایی... هیچکدام پایان آدمی نیست آدمی آن هنگام تمام میشود که خـــدا فراموشش کند...
vafsi عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 568 اره کاش همینطور باشه آنقدر گریه کردم سر درد دارم نمیتونم به خودش بگن چقدر ناراحتم چون همینجوری تو فشار هست ای خدا
حناااااااااااا عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 2221 کاش همینطور باشه آنقدر گریه کردم سر درد دارم نمیتونم به خودش بگن چقدر ناراحتم چون همینجوری تو فشار ه ... بالاخره راضی میشن نگران نباش پایان آدمیزاد... نه ازدست دادن رفیق است... نه رفتن یار...نه تنهایی... هیچکدام پایان آدمی نیست آدمی آن هنگام تمام میشود که خـــدا فراموشش کند...
vafsi عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 568 بالاخره راضی میشن نگران نباش میخواد بره سر کتاب بگیره به نظرت چی جوابشو میدن؟
حناااااااااااا عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 2221 ان شاالله خدا از دهنت بشنوه اصلا نگران نباش پایان آدمیزاد... نه ازدست دادن رفیق است... نه رفتن یار...نه تنهایی... هیچکدام پایان آدمی نیست آدمی آن هنگام تمام میشود که خـــدا فراموشش کند...