2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم

362 بازدید | 12 پست

نزدیک یک ماه و نیم پیش منو دوست پسرم به مدت دو هفته کات کردیم بخاطر اینکه من اخلاقم خوب نیست خلاصه الان فهمیدم این بهانه بود بعد دو هفته اومد منت کشی ک غلط کردم و اینا اشتی کردیم بعد من فهمیدم قبل از اینکه کات کنیم با یه دختری صحبت میکرد ک الانم مرده دختره رفیقاش اومدن بهم گفتن که اینا یک هفته دوست بودن دوست پسرم میرفت خونه دختره دختره هم میدونسته با من دوسته الان دوست پسرم میگه من دوبار رفتم خونشون رابطه هم نداشتم قسم میخوره میگه معتاد بود خواستم کمکش کنم براش ارامبخش خریدم همیشه خوبی تورو گفتم پیشش ولی بقیه اینجوری نمیگن من نمیدونم حرف کیو باور کنم بقیه رو یا دوست پسرمو دارم دیوونه میشم میگه یه فرصت بهم بده همه چیو درست میکنم نمیدونم چیکار کنم راهنمایی کنید

بنگاه خیریه داشته اقا ؟من باورم نمیشه خشک و خالی باشه گلم

اصلا نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم ۴ ساله دوستیم تاحالا همچین کاری نکرده بود یه مدت بود رفتارش عوض شده بود من به مادرشم گفته بود حس میکنم نفر سومی هست گفته بود نه به دلت بد راه نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم ۴ ساله دوستیم تاحالا همچین کاری نکرده بود یه مدت بود رفتارش ...

چی بگم عزیزم

حتی اگه اتفاقی هم نیفتاده باشه از اون نظر بینشون

رفتن خونش خیلیییی دارکه

بهش بگو جامون برعکس بود چی میشد؟

اوکی بودی برم خونه یه پسر

بهش دلداررری بدم ؟

میتونین ماهی صدام کنین🎀^_^

چی بگم عزیزمحتی اگه اتفاقی هم نیفتاده باشه از اون نظر بینشونرفتن خونش خیلیییی دارکهبهش بگو جامون برع ...

گفتم گفت نه گفتم اگه جای من بودی چیکار میکردی گفت راستشو بگم؟ گفتم اره گفت کات میکردم‌ولی تو بهم یه فرصت بده بزرگی کن

گفتم گفت نه گفتم اگه جای من بودی چیکار میکردی گفت راستشو بگم؟ گفتم اره گفت کات میکردم‌ولی تو بهم یه ...

وقتی انقدر وقیحه جواب معلومه 

ولی نمیخوام ته دلتو خالی کنم من

شاید بهتر باشه با یه مشاورم حرف بزنی 

میتونین ماهی صدام کنین🎀^_^

اسی واقعا خنگی ؟؟؟ معلومه رابطه داشته باهاش فک کردی فیلم هندیه یا دوس پسرت بنگاه خیره داره؟؟؟ 

اونم رفته دوراشو زده دیده بهتر از تو گیرش نیومد برگشته چون دختره مرده وگزنه پلنش اون بوده ن تو چقدر ساده ای

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸