هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:) کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
افسردگی دارم همش فکرای ترسناک میکنم امشب هم با شوهرم دعوام شده یک ساله ک ازدواج کردم یعنی یک ساله ک از خانوادم دورم شغل شوهرم باعث شده ۷۰۰ کیلومتر دور از شهرم خونه بگیرم
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:) کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺
امروز خیلی قلبم شکست شوهرم برای بار دوم بهم گفت برو و سوار اتوبوس شو نمیخام ببینمت کلا حالم خراب شد نه میتونم دل بکنم ن میتونم برم نمیگم همیشه اینطوره ولی وقتی عصبی میشه خیلی منو میشکنه و مثل روانی ها باهام بازی میکنه
شوهرمنم بدعصبی میشه ومتوجه حرفاش نیست،،،ومن،عمیق ازحرفاش ناراحت میشمگاها بعدش عذرخاهی میکنه بعضی وقت ...
والا ک نمیدونم چی بگم الان یه مدته بعد از این تاپیک خیلی باهام خوب رفتار میکنه و میگه عذاب وجدان دارم و میاد میشینه ور دلم گریه میکنه اما نمیتونم حرفاشو ببخشم چون انتظارشو نداشتم
من و شوهرم ازدواج عاشقانه دو طرفه .داشتیم اما من بعضی وقتا به حسش بهم شک میکنم