2777
2789
عنوان

درآمد بلاگری

280 بازدید | 23 پست

دلم میخواد بلاگری رو شروع کنم ولی فکر میکنم درآمدش حلال نباشه

اگه هم حلال باشه برکت نداره

پولی که از راه شو آف کردن و نمایش زندگیت و خودنمایی بخواد به دست بیاد به نظرتون برکت داره ؟

باعث میشی خیلیا حسرت زندگی تو بخورن و آه بکشن یا حتی چشم کنن 

در حالی که اونا فقط ظاهر قضیه رو می بینن

چرا ما کوچیک ترین کارمون اگه کسی بفهمه چشم می خوریم ولی بلاگر ها روز به روز بیشتر پیشرفت میکنن

اگه بحث حسرت خوردن باشه ممکنه منم برم مطب یه پزشک حسرت درآمدشو بخورم،اونم باید مطبشو جمع کنه؟

قلبی تازه میخواهم ذهنی پاک شده، احساساتی بکر و سرزمینی و آدمانی جدید برای زیستنᯓ★

اگه بحث حسرت خوردن باشه ممکنه منن برم مطب یه پزشک حسرت درآمدشو بخورم،اونم باید مطبشو جمع کنه؟

اون خیلی فرق داره تا اینکه یکی بیاد از خوشی های زندگیش استوری بزاره و بکنه تو چشم مردم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه بحث حسرت خوردن باشه ممکنه منم برم مطب یه پزشک حسرت درآمدشو بخورم،اونم باید مطبشو جمع کنه؟

پزشکی که کلی زحمت کشیده و درس خونده و شب نخوابی کرده و الانم داره باز زحمت میکشه و بیمارا رو درمان میکنه رو با بلاگرِ مفت خوری که بدون هیچ زحمت و حرفه و هنری جلو دوربین غذا میخوره یا میرقصه یکی میکنی؟

درخواست دوستی ندین

منم یه مدت رفتم تو کارش فقط بخاطر تنهایی حیطه من آشپزی در طبعیت بود اینقدر چشم خوردم جهت اینکه این همه چول تفریح و موادغذایی از کجا میارم دیگه خودم در پیج رو تخته کردم 

پزشکی که کلی زحمت کشیده و درس خونده و شب نخوابی کرده و الانم داره باز زحمت میکشه و بیمارا رو درمان م ...

بحث حسرت خوردن بود

گفتم اگه بخوایم به حسرت نخوردن دیگران توجه کنیم،عملا نباید هیچ کاری کنیم چون باز یکی پیدا میشع حسرت بخوره

قلبی تازه میخواهم ذهنی پاک شده، احساساتی بکر و سرزمینی و آدمانی جدید برای زیستنᯓ★

بحث حسرت خوردن بودگفتم اگه بخوایم به حسرت نخوردن دیگران توجه کنیم،عملا نباید هیچ کاری کنیم چون باز ی ...

خب عزیزم وقتی میبینی کسی با زحمت به جایی رسیده حسرتشو نمیخوری چون میدونی زحمت کشیده،ولی کسی که مفتی مفتی پولدار شده ادم‌حسودی میکنه میگهنگا توروخدا چه الکی الکی پولدار شد☹️

درخواست دوستی ندین

پزشکی که کلی زحمت کشیده و درس خونده و شب نخوابی کرده و الانم داره باز زحمت میکشه و بیمارا رو درمان م ...

زندگی نا عادلانه ست‌ 

کلی زندگی هست که هزار برابر از زندگی ما بهتره 

اونوقت باید بقیه به خاطر ما زندگی نکنن‌ که ما حسرت نخوریم؟

🌝

خب عزیزم وقتی میبینی کسی با زحمت به جایی رسیده حسرتشو نمیخوری چون میدونی زحمت کشیده،ولی کسی که مفتی ...

نه اصن بحث من حسرت خوردنه ست😂

مثلا فک کن یه نفر خیلی زیباست و خانما حسرت می‌خورن

آیا دیگه نباید بیاد توی جامعه که یکی حسرت نخوره؟

نمیدونم والا شاید حق با شماست

چقد فالور داشتین؟چجوری چشم خوردی عزیزم

در مدت ۱ ماهه اول ۵۰۰۰ هزارتا شدم مثلا میرفتمبه سختی فیلم میگرفتم ادیت میکردم لوکیشن میچیدم عکاسی میکردم خلاصه زحمت زیادی میکشدم روز بعدش یا می سوختم یا تصادف میکردم یا پام میشکست تو یکی از آشپزی های آخر چاقو رفتتو دستم شاهرگمو زدم کارم به اتاق عمل کشیده شد 

دور بری هام میگفتن شانس داره هر روز میره بیرون اونهمه کباب و غذا های عالی درست میکنه در صورتی که اونا هزینه برای پیشرفت پیج بود من به درامد نرسیده بودم