2777
2789
عنوان

کنه کفتر چاهی😫😫

570 بازدید | 63 پست

چاره اش چیه؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

کفترچاهی چیه

شبیه کبوتره بزن تو اینترنت

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبیه چاهه؟

نه اسم چاهیه

همون کفتره فقط گردنش رگه های سبز رنگ داره به شدت کثیف و مردم آزارن

کبوتر اگه نگه میدارید خب طبیعیه روش درمانش تو گوگل هست سرچ کنید

نه من اهل حیوون نگه داشتن نیستم این از خدا بی خبرا تو تراس لونه کردن منم پرشون دادم رفتن الان کنه واسم گذاشتن

کل نت رو زیر و رو کردم

ببین یه چیزایی شبیه مگسه ولی میپره؟ سگ مگس میگن فکر کنم مام تو بالکن لونه کردن تو بدن جوجه هاشون پر بود پدرمون درومو اخر بالکنو تور کشیدیم دیگه لونه نکنن

در گنگ ترین حالت زندگیمم

نه من اهل حیوون نگه داشتن نیستم این از خدا بی خبرا تو تراس لونه کردن منم پرشون دادم رفتن الان کنه وا ...

روش خانگی از بین بردن کنه کبوتر
روش خانگی از بین بردن کنهکبوتر شامل استفاده از مواد طبیعی مانند سرکه سفید، روغن‌های ضروری مانند درخت چای و اسطوخودوس است. این ترکیبات علاوه بر خاصیت ضدعفونی‌کنندگی، به کاهش تعداد کنه‌ها در محیط کمک می‌کنند. همچنین، تمیز کردن مرتب محیط و نظافت منظم لانه‌ها نقش مهمی در کنترل جمعیت کنه‌ها دارد. استفاده از این روش‌ها به‌طور مؤثر و بدون نیاز به مواد شیمیایی، راهی طبیعی و ایمن برای مبارزه با کنه‌ی کبوتر است.

@__mahyar

ببین یه چیزایی شبیه مگسه ولی میپره؟ سگ مگس میگن فکر کنم مام تو بالکن لونه کردن تو بدن جوجه هاشون پر ...

نه شبیه خرخاکیه 

منم لونه اشون خراب کردم دیگم نمیان

روش خانگی از بین بردن کنه کبوترروش خانگی از بین بردن کنهکبوتر شامل استفاده از مواد طبیعی مانند سرکه ...

ممنون ازتون

امروز کامن زدم نمیدونم تاثیر داره یا نه

حالا اینی که گفتم شیمیایی هم نیستخواهش میکنم

فردا سرکه ام امتحان میکنم مرسی