2777
2789
عنوان

امشب عروسیه

631 بازدید | 31 پست

8 ساله یکیو در حد مرگ دوست دارم

امشب عروسیش بود

دیگه تموم شد..... 

اره شاید فک کنید سرکاریه ولی واقعا رگ زنی قشنگ ترین راهه برای فراموشش

تا الان تک تک نفس کشیدنام ب خاطر اون بود

الان دیگ نیاز ب زنده بودن ندارم

این تایکو زدم برای اونیا ک به عشق اعتقاد ندارن

تا ببین من چطوری 8 سال عاشق بودم

و حالا ک نشد خودمو حذف میکنم

خر نشو 

این حماقتو نکن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محرم صفر عروسی؟؟؟؟

فک نمیکنم سرکاریه سرکاریم

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

این دیگه کیه آخه تو ماه صفر کی عروسی میگیره

ول کن بابا دختر واسه یه پسر بخوای رگ خودت بزنی 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

تو‌ماه صفر...عجیبه واقعا

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍