دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 عنوان پروف اینستا کسی رو باز کنیم میفهمه ایا 129 بازدید | 5 پست میفهمه؟ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚 1404/05/06 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9439 اگه نرم افزار فالور یاب داشته باشه اره میفهمهو اگه ریلزش رو بازکنی و ببینی هم میفهمه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4978 اگه نرم افزار فالور یاب داشته باشه اره میفهمهو اگه ریلزش رو بازکنی و ببینی هم میفهمه نه بابا فقط پروفشو بزرگ کردم دیدم لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9439 نه بابا فقط پروفشو بزرگ کردم دیدم نمیدونم از گراک بپرس ببین فعال شده که متوجه بشن یا نهولی اینو مطمئنم نرم افزار داشته باشه میتونه بفهمه اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch
zahra131111 عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14170 اسی و دوستان لطفا بگید من از کجا ببینم کی استوری اینستامو دیده ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم