2777
2789

حالا قدیم ها لفظ سامورایی به کار میبردن برای ژاپنی میگفتن طرف رفته با سامورایی ازدواج کرده😂ولی الان همه دادن با ژاپنی ها و چینی ها ازدواج میکنن نصف بازیکن های ایرانی عضو تیم ملی ژاپنن یا کلی بازیگر ایرانی تو چین هست فکر کنم دیگه بدرد نمیخوره باید بریم اونجا ازدواج کنیم😂😂نظر شما چیه؟؟

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

هرجا بهتر از اینجاس

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

الان یه شوهر تمام و کمال با تمام خصوصیات مد نظرم توی ژاپن نشسته باشه منتظر من من پول بلیط ندارم برم باز هم  باید از سر کوچه انتخاب کنم 🤣

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بحث ازدواج با خارجیها باشه بنظرم معقول ترین ازدواج ازدواج با ترکیه ای هاست. هم کشورشون بدنیست، ه ...

خدا قسمتت نکرده ببینی چقدر وحشتناکه صد رحمت به مرد ایرانی

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

اگه بحث ازدواج با خارجیها باشه بنظرم معقول ترین ازدواج ازدواج با ترکیه ای هاست. هم کشورشون بدنیست، ه ...

دقیقا عرب ها هم‌ میتونن گزینه خوبی باشن ایتالیایی ها هم خیلی شبیه ما هستن من خودم به شخصه اصلا با چین و زاپن و کره نمیسازم

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
خداوکیلی؟ داشتی همچین کیسی؟ :))

اره هم خودم کیس داشتم هم دوستم انکارا ازدواج کرد 

دقیقا عرب ها هم‌ میتونن گزینه خوبی باشن ایتالیایی ها هم خیلی شبیه ما هستن من خودم به شخصه اصلا با چی ...

اره منم

حس میکنم اگه قراره وایبم با کسی از کشور دیگه بخوره، همین ترکیه ای هان فقط

فقط توی قسمت مذهب شاید خونواده ها رضایت ندن😂🗿

چجوری بودن حالا از نظر خودت و دوستت؟ چه ویژگیای اخلاقیی دارن؟

خیلی مرد سالارن 

من که دوستم بنده خدا خیلییی محدوده با اینکه کلا قشر مثلا دنیا دیده جامعه هستن 

به من که گفت فکر نکن زنم بشی بیای استانبول میزارم مثل ایران آزاد بگردی 🤣 حالا من بدبخت تو ایران هم شیطون نیستم

بعد ما همه چیزمون اوکی بود  با دوستای متاهلش که  همگی دوستای قدیمی بودن رفتیم بیرون یکی دیگه که متاهل بود با دوست دخترش اومده بود برای من خیلییی عجیب بود که بقیه زن‌ها چجوری اعتراض نمیکنن که مثلا شوهر اون خانم که سالها با هم نون و نمک خوردن با یه دختر دیگه اومده

خودم به شخصه تو ایران ندیدم یه مرد متاهل تو جمع دوست و خانواده با دوست دختر بره

خیلی مرد سالارن من که دوستم بنده خدا خیلییی محدوده با اینکه کلا قشر مثلا دنیا دیده جامعه هستن به من ...

پس خیلی فرق خاصی ندارن با ایرانیا😂

از همون فرم سریالاشون مشخصه که همیشه زن رو ضعیف و ذلیل نشون میدن

امیدوارم استثناهاش قسمتم شن😂😔

بعد یچیزی من تو سریالای ترکی که دقت میکنم، اکثر پسرا مال خاصی نیستن بجز دوتا نقش‌اصلی. واقعا همین شکلی معمولیه رخاشون؟ چه شکلین بصورت کلی؟ متوسط قداشون چقده بنظرت؟