2777
2789
عنوان

بهزیستی داوطلبانه

69 بازدید | 7 پست

تو امریکا یه گروه هایی هستن که داوطلبانه میرن بچه های کار ، بی خانمان ،بد سرپرست رو پیدا میکنن و بهشون کمک میکنن

من هم میخوام این کارو بکنم شما معادلی تو ایران میشناسید؟؟؟؟

توایران خوبی هم کنی بهت حکم جرم میدن

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک خانومه رو اینستاشو دارم خیلی پربازدیده کارش همینه  افراد نیازمندوپیدامیکنه هم کمک جمع میکنه هم خودش کمک میکنه کلن کارش همینه 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من یک خانومه رو اینستاشو دارم خیلی پربازدیده کارش همینه افراد نیازمندوپیدامیکنه هم کمک جمع میکنه هم ...

اخه مسئله اینه من از خودم سرمایه ای ندارم کمکشون کنم

گفتم شاید تو کار های انسانی برم کمک

خب میخوام منم این کارو داوطلبانه بکنم ولی نمیدونم باید چطوری اقدام کنم

میتونی با خیریه ها هماهنگ باشی کمکت کنن 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
اخه مسئله اینه من از خودم سرمایه ای ندارم کمکشون کنمگفتم شاید تو کار های انسانی برم کمک

اگ هدفت کلن خیره و مختص بچه هرکار تنها نیست میتونی مرتبط با رشته کاریت بری ب بچه ها کم توان ذهنی کمک کنی وگرنه تو راه خیریه اینا دست خالی سخته پیش بری

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن