یگانه۶۶۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 9176 عنوان مادرشوهر😐 473 بازدید | 17 پست پسر برادرشوهرم باباش فوت کرده مادرشم رفته... پیش مامان بزرگ و پدربزرگش زندگی میکنهکلا از اول همونجا زندگی میکردن با خانوادشحالا هر وقت میگه پسرت بمونه شب مادر بزرگم میگه نهولی وقتی اون میخواد بیاد خونمون شب بمونه مخالفتی نمیکنه زود میگه باشه برو😐 💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛 1404/05/06 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یگانه۶۶۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 9176 تازه خواهرشم هست بعضی وقتا حس میکنم چهارتا بچه دارم😥 💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛
نام_مستعار_زهرا عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2937 شاید اعتمادی نداره از این که دوتا پسر تنها پیش هم بموننو حس میکنه اگه خونه شما دوتایی باشند شما روشون نظارت داریدولی خودش نمیتونه روشون نظارت داشته باشه تا صبح ...برای همین میگه نه
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 58025 گناه دارن اشکال نداره یکماه دیگه میرن سر درس و مدرسه شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
نام_مستعار_زهرا عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2937 تازه خواهرشم هست بعضی وقتا حس میکنم چهارتا بچه دارم😥 خب پس وقتی یک دختر مجرد توی اون خونه هست به نظرم اصلا جالب نیست که پسر شما اونجا بمونه به خدا این روزا خبرهای خیلی بدی میاد خیلییی
یگانه۶۶۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 9176 شاید اعتمادی نداره از این که دوتا پسر تنها پیش هم بموننو حس میکنه اگه خونه شما دوتایی باشند شما روش ... نه بابا از این منظورا نداره میگه اینجا بمونید شلوغ میکنید😐حالا انگار اینجا خیلی آرومن 💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛
یگانه۶۶۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 9176 خب پس وقتی یک دختر مجرد توی اون خونه هست به نظرم اصلا جالب نیست که پسر شما اونجا بمونه به خدا این رو ... مجرد چیه همشون بچه ان 💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛
یگانه۶۶۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 9176 گناه دارن اشکال نداره یکماه دیگه میرن سر درس و مدرسه ما همیشه براشون لباس عروسک خوراکی اینا میخریمولی واقعا دیگه اعصاب ندارم شب و روز ور دلم باشن 💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛
نام_مستعار_زهرا عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2937 نه بابا از این منظورا نداره میگه اینجا بمونید شلوغ میکنید😐حالا انگار اینجا خیلی آرومن بعضی وقتی شما فکر میکنید اونا منظوری ندارندباورکن سه سال تمام به زن داداشم میگفتیم مراقب پسرت باش میره با بچه ها بازی میکنه تنهاش نذاررررر ولی اصلا زیر بار نمیرفت ولی ما چون ازش چیزی دیدیمولی مادرش بعد ۳ سال فهمیدددددددکه پسرش اون کارای خطرناک رو انجام میده
نام_مستعار_زهرا عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2937 ما همیشه براشون لباس عروسک خوراکی اینا میخریمولی واقعا دیگه اعصاب ندارم شب و روز ور دلم باشن حق داری عزیزم
یگانه۶۶۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 9176 بعضی وقتی شما فکر میکنید اونا منظوری ندارندباورکن سه سال تمام به زن داداشم میگفتیم مراقب پسرت باش می ... نه ازشون مطمئن هستیم خصوصا پسرم خیلی فهمیده س 💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛
نام_مستعار_زهرا عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2937 مجرد چیه همشون بچه ان بچه داداش من هم فقط ۷سالشه که بالا گفتم کارای بدی ازش دیدیم 🥲🥲🥲
یگانه۶۶۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 9176 بچه داداش من هم فقط ۷سالشه که بالا گفتم کارای بدی ازش دیدیم 🥲🥲🥲 نه اینا خداروشکر هیچوقت چیز بدی ندیدم ازشون 💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛
نام_مستعار_زهرا عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2937 نه ازشون مطمئن هستیم خصوصا پسرم خیلی فهمیده س باورکن بچه داداش منم خیلی فهمیده و با عقل و از سنش خیلییی بیشتر میفهمه ولی توی این مسائل متاسفانه واقعا از سنش بیشتر عمل میکنهخلاصه من فقط باب تذکر گفتم
یگانه۶۶۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 9176 باورکن بچه داداش منم خیلی فهمیده و با عقل و از سنش خیلییی بیشتر میفهمه ولی توی این مسائل متاسفانه و ... متوجه هستم ولی منم بچه ی خودم میشناسم 💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛