2777
2789
عنوان

بابای من 😐💔

160 بازدید | 16 پست

من آقا زمستون رنگ گذاشتم دوتا سوسکی طور اونم فانتزی گذاشته بودم بعد رنگه رفت فقط دکلره مونده 

دیشب یهو اون چیو رو موهات رفتی رنگ کردی اره دیگه رنگ کن بزار بیرون و من بدبخت دارم جون میکنم هفته ای چند میلیون خرج میکنی فلان و بهمان 

آره دانشگاه نرفته اینو بری تو اون فساد خونه چی میشه ای من بدختم و فلانم 

به مامان میگه آره ت. نمیتونی اینو جمع کنی  تربیتش نکردی و ....

چرا اینطوریه این من چند ماه اینطوری بودم ندیدی ؟؟

وای کاش میتونستم بهت میگفتم نترس من بچه های برادرت نیستم که از نوجوانی پسر نمونده بود انگشت نکنن 

کاش میتونستم بگم نترس من برادرت نیستم که یه شهر رو آباد کرد 

منه احمق تا حالا چپم نرفتم تا حالا یدونه دوس پسرم نداشتم به خدا نمیبخشم

آقای نامحترم درخواست نده لطفا. نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باباها همینن ، ذوق ندارن.من رنگ سبز کردم بهم میگفت از جنگل فرار کردیاه اه چقد زشت شدی

آخه اونبار چند ماه  که گذاشته بودم گفت اینا چین منم گفتم رنگن دیگه  چند روزی قهر کرد 

الان نمیدونم باز چشه 😐

آقای نامحترم درخواست نده لطفا. نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

میدونم سخته برات ولی چیزی بهش نگو و جوابشو نده.. پدره حساسه

جوابشو ندادم خودش گفت برو اونور نبینمت منم دیگه حرف نمیزنم باهاش ولی کاش میتونستم اینارو توروش بگم خالی شم

آخه اونبار چند ماه که گذاشته بودم گفت اینا چین منم گفتم رنگن دیگه چند روزی قهر کرد الان نمیدونم با ...

منم بابام یه مدت مسخرم میکرد اما قیافه نمیگرفت

کلا پشیمون شدم

البته رنگ من خیلی زشت شده بود🤣

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

منم بابام یه مدت مسخرم میکرد اما قیافه نمیگرفتکلا پشیمون شدمالبته رنگ من خیلی زشت شده بود🤣

کاش اینم مسخره میکرد 

عمسشو تو تاپیکام گذاشتم ، واقعا شبیه جنگل شده بود

کدوم تاپیکته؟؟