پارتنرم امروز بابای منو دیده از دور بعد قبلا هم عکسشو دیده بود تازه خودمم بهش گفته بودم بابام چند سالشه حالا بابای من ۶۶ سالشه ولی خدا شاهده نسبت ب همسن سالاد سر حال تره شیک میپوشه و کلا خانوادگی ژنتیکی یجوری هستیم ک کمتر میخوره.پارتنر من همش حس میکنم حسودی میکنه چون چند بار شده خواسته بگه ن اصلا اینطور .اصلا من کاری ندارم ولی امروز پارتنرم در اومد بهم گفت باباتم سنش بالاستا ببخشید کم مونده بود بگه پیرمرده بعد بهم گفت از بابای منم پیرتر میزنه.اصلا واسه چی راجب بابای من نظر میده؟ببخشید ببخشید بابای خودش ۶۱ سالشه بعدم قدش کوتاست طاس هست هم ی صدم خوشتیپی ک بابای من داره رو نداره من واقعا دلم شکست اینجوری گفت جالبیش اینجاست میدونه من از این موضوع بدم میاد.خیلی ناراحتم کرد اصلا😢
در آینه اگر نقش نمی بینی،آینه را چه گناه...تو خود کدر شده ای... . فحش اگر بدهند، ازادی بیان است، جواب اگر بدهی بی فرهنگی است! سوالی اگر بکنند ازاد اندیشند، سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید! تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقت اند، جواب اگر بدهی دروغگویی! مسخره ات بکنند انتقاد است، جواب اگر بدهی بی جنبه ای! اگر تهدیدت کنند، دفاع کرده اند... اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبی!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حق داری من بودم کات میکردم ینی چی کسی که حرف دهنشو نفهمه به درد ازدواج میخوره؟
در آینه اگر نقش نمی بینی،آینه را چه گناه...تو خود کدر شده ای... . فحش اگر بدهند، ازادی بیان است، جواب اگر بدهی بی فرهنگی است! سوالی اگر بکنند ازاد اندیشند، سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید! تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقت اند، جواب اگر بدهی دروغگویی! مسخره ات بکنند انتقاد است، جواب اگر بدهی بی جنبه ای! اگر تهدیدت کنند، دفاع کرده اند... اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبی!
چرا باید به اعضای خانواده همدیگه نظر بدید😐البته اون نظر داده که بیجا بوده
همین افرین ببخشید خانواده اون هزارتا ایراد دارن .ببخشید ببخشید مادرش ام اس داره مثلا قشنک بود من راجب مادرش نظر بدم.قشنگ قیافه من جار میزد ناراحتم بعدش گفت ک اره ب تو نمیخوره بابات باشه خیلی خودت کمتر میخوری .
نمیدونم بخدا اصلا خیلی ناراحتم کرد .سری قبلم گیر داده بود ب سن خواهرم
چی میگفت
ببخشید ولی بعضی دخترا انگار صرفا واسه اینکه تو رابطه باشن ، با هر پسر بی شخصیتی رل میزنن
اینا چیه اخه ن احترامی ن .. پوف
جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم
دقیقا باز بحث سن و اینا بود .من نمیدونم چرا گیر داده ب سن خانواده من.
😂💔
بنظرم بیشتر بشناسش و یه تصمیم درست بگیر