2777
عنوان

اعتماد نکنید

80 بازدید | 4 پست

داستان از این قراره که چند وقتی بود دنبال اینجور کارهایی که داخل خونه هست و کار های آنلاین می گشتم تا اینکه چند وقت پیش یک کانال روبیکا پیدا کردم که یکسری کارهای تایپ و ادمین واینجوری چیزها داشت و می گفتم که رایگان هست من به پشتیبان پیام دادم گفت که برای ثبت نام ۱۴۹ تومان واریز کن و من بعد چند روز واریز کردم و ایشون دو روز بعد دیدم یک فرد دیگه پیام داده ویک پشتیبان دیگه است و ورودم را خوش آمد میگه بعد کلی ویس و اینجور چیزا گفت باید بری یک کد اختصاصی بگیری از آیدی که دادم و رفتم پیام دادم و هزینه کد ۲۹۸ تومان بود که دیگه فهمیدم کلاهبرداریه و این ها به دلایل مختلف تا قیام قیامت می خواهند پول بگیرند و بعد هم که گفتم انصراف می دهم و پول برگشت بزنید (چون خودشون گفته بودند میشه )اومد گفت بعد هزینه کد و دریافت کد شما می تونید انصراف بدید و اونجا بود که دیگه مطمئن شدم کلاهبرداریه 

می دونم اشتباه کردم از همون اول هم پول دادم ولی شما این کار را نکنید 

اسم کانال هم استخدام تایپیست کار در منزل کار مجازی درآمد بود 

هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در جهنم چه فایده به حال ستم دیده دارد.      کاربری دست دو تا دوست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا کار در منزلا اکثریت کلاه بردارن یه دفعه یکیو گیر اوردیم اول گفت۱۵۰ بزنبعد برای بار دوم گفت ۲۰۰ ...

واقعا خدا جوابشونو بده 

هنوز مشخص نشده که سوختن ستمگر در جهنم چه فایده به حال ستم دیده دارد.      کاربری دست دو تا دوست 

همه اینای هم که میرن سمت اینکارا واقعا به پولش نیاز دارن چطور دلشون میاد از آدمی که خودش نیاز داره ک ...

دقیقا من که حالشون نمیکنم