2777
2789
عنوان

چطور به بعضی آدما فکر نکنیم

125 بازدید | 7 پست

من حرفایه مادرشوهروخواهرشوهر همشه جلو چشممه،یادحرفاشون که میفتم اعصابم خورد میشه نمیدونم چیکار کنم یادشون نیفتم،بهم گفتن خونمون نیا فعلا قطع ارتباطیم،میترسم شوهرم بزور باز ببرم اونجا،ازشون متنفرم دوست ندارم تا آخر عمرم حتی قیافشونو ببینم

من با خانواده شوهرم آتش بسیم فعلا 

از رفیقام متنفرم عوضی های بد ذات تمام کاراشون جلو چشمم تو مغزم همش مرور میکنم و مدام متنفر تر میشم تو خیالم روزی صدبار تیکه تیکه شون میکنم

و دیگر هیچ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیشکی حق نداره تو رو مجبور به انجام کاری کنه حتی همسرت!اگر یوقتم خواستی بری خونشون از بزرگواری و بخاطر دل خودت باشه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
دقیقا منم دوستای قبليم یکی از یکی دیگه عوضی تر

چرا اینجور آدما میفتن تو تور ما؟ چه طور یه عده رفقای خیلی خوبی دارن من بدبخت هرچی حسود بخیل لاشی و آشغال گیرم میفته زیر آبمو همه جا میزنن

و دیگر هیچ...

چرا اینجور آدما میفتن تو تور ما؟ چه طور یه عده رفقای خیلی خوبی دارن من بدبخت هرچی حسود بخیل لاشی و آ ...

من دوست خوب زیاد دارم ....ولی امسال خیلی لاشی دیدم

فهمیدم برای این بود که من با همین عوضی ها بدون اینکه هیچی ازشون بدونم خانواده شون چیه دوست شدم....اعتماد کردم ....رسما نمی‌شناختمشون دقیق ....واسه همین اینجوری شد ولی بقیه دوستام نه می‌شناختم بعد دوست شدیم همشون چندین ساله دوستیم واقعااا عالی آن از خانواده های درستی هستن اخلاقا و عادت هاشون شناخته بودم بعدش کم کم دوست شدیم

سر همین میگن نباید به هیشکی اعتماد کنی ....

صرفا چون طرف بامزه است برون‌گراس جوک های همو خوب می‌فهمین اصلا دلیل نمیشه حتی باهاش صحبت کنی چه برسه رفیقت شه

💙💙💙🫂