2777
2789
عنوان

اینستاگرام

114 بازدید | 10 پست

دوستان من همین الان اینستا عضو شدم ، گذر واژه مو همین جوری زدم یادم نیست چی زدم  ، میخوام چند نفر رو فالو کنم چی کار کنم ؟ 

بخوام آدرسم رو به چندتا از دوستام بدم چی کار باید کنم ؟ چی جوری آدرسمو بدم ؟ 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

بایدآیدی توبهشون بدی فالوت کنن،یاتوقسمت سرچ اسم دوستاتوبزن فالوشون کن،گذرواژت مهمه،اگه یه وقت پیجت ازگوشیت بپره سخت میتونی برش گردونی،سعی کن اول بفهمی گذرواژت چیه،آیدی هم همون اسمیه که بالای صفحه بالای عکس پروفایل نوشته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون اسمي ك بالآي صفحه ت سمت چپ نوشته 

دسترسی دارم به مدیریت صفحه م ، اون آدرس من درست ؟ 

چه جوری دیگران رو فالو کنم ؟ تا صفحه م دیده بشه ؟ من نمیدونستم باید رمز عبور واسه فالو کردن داشته باشم   

بایدآیدی توبهشون بدی فالوت کنن،یاتوقسمت سرچ اسم دوستاتوبزن فالوشون کن،گذرواژت مهمه،اگه یه وقت پیجت ا ...

یادم نیست گذرواژمو :(((

واسه فالوکرذن دیگران لازم نیست گذرواژتویادت باشه ولی اگه یه وقت اینستاگرامت ازگوشیت پاک بشه لازمه که ...

ممنون مشکلم حل شد ، سرچ کردم اومد 

دسترسی دارم به مدیریت صفحه م ، اون آدرس من درست ؟  چه جوری دیگران رو فالو کنم ؟ تا صفحه م دیده ...

عزیزم درسته اون آدرس پیجته،واسه فالوکردن دیگران میتونی توقسمت سرچ همون که عکس ذره بین بری یه عالمه عکس میاد میتونی بری توی پیج دیگران فالووراشونو فالوکنی،یا اسم واردکنی هرپیجی روکه دوس داشتی فالوکنی

عزیزم درسته اون آدرس پیجته،واسه فالوکردن دیگران میتونی توقسمت سرچ همون که عکس ذره بین بری یه عالمه ع ...

فقط یه سوال : برام اعلان اومد که دو نفر فالوم کردن من هم اونا رو فالو کردم ولی فکر کنم نظر گذاشتند ، نمیدونم چطوری باید وارد نظراتم بشم ؟ 

فقط یه سوال : برام اعلان اومد که دو نفر فالوم کردن من هم اونا رو فالو کردم ولی فکر کنم نظر گذاشتند ، ...

عکس گذاشتی؟اگه عکس گذاشتی که پایین عکس نظرات میاد،اما اگه واست پیام خصوصی فرستادن که بهش میگن دایرکت،بایدقسمت بالای صفحه اون گوشه حالت یه فلش هست مثل تلگرام،بری تو اون میتونی پیامای خصوصی توببینی

عکس گذاشتی؟اگه عکس گذاشتی که پایین عکس نظرات میاد،اما اگه واست پیام خصوصی فرستادن که بهش میگن دایرکت ...

بله عکس گذاشتم