2777
2789
عنوان

مادرشوهرم عفریته به تمام معناست

182 بازدید | 14 پست

سلام‌ از دست مادرشوهرم و اذیتاش از خونه قبلیم فرار کردم رفتم شهر دیگه خونه ساختم ما یه واحد خونه داریم طبقه بالای خونه پدرشوهرم از اون خونه رفتیم و رفتیم شهر دیگه خونه ساختیم. این خونه رو همسرم زمان مجردی ساخت حتی وام مسکن گرفت و ما پرداختش کردیم من و همسرم الان اون خونه زندگی نمی‌کنیم اما وقتی میایم سر بزنیم میایم خونه خودمون

الان مادرشوهرم همش به بهانه های مختلف میگه خونه مال منه یبار میگه بیام اتاق خونه رو بکنم انبار یبار میگه از سرویس بهداشتی و حمومش استفاده کنم دفعه پیش که رفتیم خونه قبلی هم میگفت زحمتکش نکشیدید سند ندارید پروانه کسب دارید فقط مال منه. به همسرم چی بگم الان

جان جانانم💗💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بالا ساختمونش پس. به اسم شما زدن یا نه؟مادرشوهره دیگه حسودیش میشه میگه بذار اینجوری بگم بیان دوباره ...

ما الان ۴ ساله که رفتیم از اونجا همسرم وقتی ساخت پروانه ساخت گرفت به نام خودش تا بتونه بسازه اما سند نگرفت 

جان جانانم💗💕

بالا ساختمونش پس. به اسم شما زدن یا نه؟مادرشوهره دیگه حسودیش میشه میگه بذار اینجوری بگم بیان دوباره ...

متنفرم ازش ۷ سال تو اون خونه عذابم داد بگم یه کتاب میشه همیشه همسرم را پر میکرد اذیت میکرد کاری کرد همسرم ۷۰ گرم طلا ازم بفروشه یه مدت با خانواده ام قطع رابطه کرد و...

جان جانانم💗💕

متنفرم ازش ۷ سال تو اون خونه عذابم داد بگم یه کتاب میشه همیشه همسرم را پر میکرد اذیت میکرد کاری کرد ...

الان منم دارن همینکارو میکنن تازه اومدیم تو ساختمونش بعداز چند سال جدا از اینا بودن دورادور عذابم میدادن ولی الان اینقدر زیاد شده شاید هرماه تا پای جدایی میریم‌

الان منم دارن همینکارو میکنن تازه اومدیم تو ساختمونش بعداز چند سال جدا از اینا بودن دورادور عذابم می ...

منم راحت شدم جدا شدم اما هربار میرم خونه ام یه تز میده خیلی رو مخه

جان جانانم💗💕