مواد لازم: سیبزمینی: 5 تا 7 عدد ، کره: گرم 100، پیاز: 2 عدد بزرگ ، رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم ، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را بپزید. پیازها را خلال کرده و سرخ کنید. سیبزمینی را پوست بگیرید و خوب له کنید. کره را آب کنید و رب گوجه را به آن اضافه کنید.
کمی آن را تفت دهید. زردچوبه و فلفل و نمک را هم به آن افزوده و بعد به سیبزمینی اضافه کنید. در نهایت پیازهای سرخ شده را به مواد افزوده و بعد در یک قابلمه تفلون، آن را به مدت 5 تا 8 دقیقه دم بگذارید.
دو پیازه را با خیارشور و نان سنگک میل کنید. لازم است بدانید هر چه پیاز سرخ شده این خوراک بیشتر باشد، خوشمزهتر میشود.
برای همین به دوپیازه معروف است. یعنی اگر سیبزمینی کوچک بود میتوانید دو برابر آن پیاز استفاده کنید.
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج
مواد لازم: سیبزمینی: 5 تا 7 عدد ، کره: گرم 100، پیاز: 2 عدد بزرگ ، رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری روغن: به ...
دوپیازه شیرازی
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج