2777
2789
عنوان

شااام!

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 35 پست
من بودم حتما تا صب با بيسكوييت سر ميكردم،انقد تنبلم برا آشپزى برا خودم😑😑

من همیشه تنهام!عادت کردم به آشپزی واس خودم

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

کوکو سبزی ک توش زرشک و گردو داره اوووووووم😋😋😋

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه ولی من کج سلیقه ندوست!

چرا؟کلا کوکو سبزی دوست نداری گلم؟

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
کوکوسیب زمینی،سیب زمینی سرخ کرده،دوپیازه،حتما باید سیب زمینی باشه؟

نه پلویی و نونی خوردم این شبا!بخاطر همین گفتم

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...
مواد لازم: سیب‌زمینی: 5 تا 7 عدد ، کره: گرم 100، پیاز: 2 عدد بزرگ ، رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم ، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب‌زمینی‌ها را بپزید. پیاز‌ها را خلال کرده و سرخ کنید. سیب‌زمینی را پوست بگیرید و خوب له کنید. کره را آب کنید و رب گوجه را به آن اضافه کنید.

کمی آن را تفت دهید. زردچوبه و فلفل و نمک را هم به آن افزوده و بعد به سیب‌زمینی اضافه کنید. در نهایت پیازهای سرخ شده را به مواد افزوده و بعد در یک قابلمه تفلون، آن را به مدت 5 تا 8 دقیقه دم بگذارید.

دو پیازه را با خیار‌شور و نان سنگک میل کنید. لازم است بدانید هر چه پیاز سرخ شده این خوراک بیشتر باشد، خوشمزه‌تر می‌شود.

برای همین به دوپیازه معروف است. یعنی اگر سیب‌زمینی کوچک بود می‌توانید دو برابر آن پیاز استفاده کنید.

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

سیر سرخ کن روش سس بزن بخور😂😂😂

شوخی کردم

سیب زمینی رو درشت خرد کن ابپز کن بعدش سرخ کن 

ادویه هم بزن بهش 

اگر پنیر پیتزا داری بزن نداری بخوری نوشششش جووون

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
من همیشه تنهام!عادت کردم به آشپزی واس خودم

باشه دانشجويى بهترين دورانه قدر اين روزاتو بدون🤗

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
مواد لازم: سیب‌زمینی: 5 تا 7 عدد ، کره: گرم 100، پیاز: 2 عدد بزرگ ، رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری روغن: به ...

دوپیازه شیرازی

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج