2777
2789
عنوان

سرنوشت و تقدیر

101 بازدید | 7 پست

شما چقدر به سرنوشت و تقدیر توی زندگیتون اعتقاد دارید؟ 

من برای به دست آوردن ها ترجیح میدم ربطش ندم چون اینجا دو حالته اگه تلاش کنی به دستش میاری و تقدیر به دست خودت رقم میخوره اگه تلاش نکنی هم طبیعیه به دست نیاد و اون حالتی که بابت منفعل بودنت در انتظارت بوده رقم بخوره 

ولی بابت به دست نیاوردن ها و از دست دادن ها فکر میکنم چیز دیگه ای جز تقدیر دلیلش نبوده 

یه مسائلی از زندگیم که به تلاش خودم ربط نداره رو سپردم به صلاح خدا که جز به چیزی که خودش برام رقم نزنه من اصراری نکنم 

ولی نمیدونم چرا درست نمیشه...

به نظرتون واقعا سرنوشت ما از قبل نوشته شده؟ باید راضی باشیم به درهایی که بدون اینکه خودمون مقصرش باشیم به رومون بسته میشه؟ 

منم فقط ازدواج دادم دست خدا چون خودش گفته با نامحرم ارتباط نگیرین. ولی الان ۳۰ سالمه و مجرد.بقیه زند ...

خب به نظرت چقدر تقدیر توی این مورد موثر بوده؟ 

کلا هنوز بهش اعتقاد داری؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب به نظرت چقدر تقدیر توی این مورد موثر بوده؟ کلا هنوز بهش اعتقاد داری؟

بنظرم این هم نیاز به تلاش داشت. 

اما خب الان واقعا دیگه سنم کشش نمیده برم با یه مرد دوست بشم و تلاشی بکنم.

بنظرم این هم نیاز به تلاش داشت. اما خب الان واقعا دیگه سنم کشش نمیده برم با یه مرد دوست بشم و تلاشی ...

به نظر من این از اون موارده که تلاش نمیخواد 

چون شخصیتت اینطور طراحی شده که نخوای بابتش تلاشی کنی من که ترجیح میدم بابت اینجور موارد اجازه بدم سرنوشتم تصمیمشو بگیره 

شاید یه عده بابتش تلاش کردن ولی حداقل من یا شما اوکی نیستیم باهاش

البته که برای ازدواجم سنت مناسبه

مخصوصا که دخترا برای استقلالشون قبل از ازدواج دارن پلن میریزن تو این نسل خیلی طبیعیه 

فکر میکنی صلاحی بوده که بتونی کارایی رو پیش ببری که با ازدواج نمیتونستی؟ (اگه دوس داشتی بگو)

عزیزم وقتی میگی سپردم به خدا که هر جور صلاح می‌دونه رقم بزنه بعد میگی چرا جور نمیشه معنیش اینه که سپردی به خدا که جورش کنه 

وقتی صلاح خدارو میخای یعنی حتی اگه بد شد بگی پس صلاح اینه

عزیزم وقتی میگی سپردم به خدا که هر جور صلاح می‌دونه رقم بزنه بعد میگی چرا جور نمیشه معنیش اینه که سپ ...

آره از این جهتم درسته کاملا 

شاید اصن نباید جور شه 

ولی سوال همینه این جور نشدنه واقعا دلیلی پشتشه؟ اصن تقدیر واقعیه باید به تقدیر اتکا کرد؟

نمیدونم باید به سرنوشت اعتماد کنم یا نه اصن دوس داشتم درباره همین نظرا رو بدونم 

آره از این جهتم درسته کاملا شاید اصن نباید جور شه ولی سوال همینه این جور نشدنه واقعا دلیلی پشتشه؟ اص ...

جور نشدن دلیل پشتش هست گاهی اوقات ما لیاقت اون چیزی که میخایم نداریم گاهی خدا چیزو بهمون نمیده که امتحانمون کنه یا هر چیزی

در مورد تقدیرم بنظر من از اول سرنوشت ما نوشته شده ولی اون سرنوشت رو فقط خود خدا می‌دونه 

اونها که به این موضوع اعتقاد ندارن که اکثریت هستن خب کار خودشون رو میکنن ولی در نهایت همون براشون رقم خورده که خداوند خواسته

کسی هم که اعتقاد داره و این موضوع براش روشن شده خب فقط این باور هست که از قبل نوشته شده اینکه چی براش مقدر شده را نمیدونه وظیفشه تلاش کنه دعا کنه