چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
چرا انقدر سختش میکنید من خودم دوستامو دعوت کردم الویه دادم دوستم هم خونشون رفتم شام اسنک درست کرد دو ...
اینایی ک گفتی خیلی بهتر بودن تااش دوغ
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
خییییییلی حال میکنم با دورهمی های ساده . ما وضع مالیمون خوبه دوستامون ا ماهم وضعشون بهتره . خسیس و گدا هم نیستیم . با دو سه نفرشون خیلی راحتیم . در حدی که یهو زنگ میزنن بیایین دورهم باشیم اومدنی چهار تا نون بگیرین . میرم میبینم سوسیس سیب زمینی و املت و اسنک و الویه و این چیزای ساده گذاشتن . کلی دورهم خوش میگذرونیم . دیگه از ده روز قبل فکر غذا و پذیرایی و بریز بپاش نیستیم
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
من فقط تو نی نی سایت میبینم اینقدر ریخت و پاش دارن .ما که هدفمون دور همیمه مثل قدیما یه غذای ساده کنارشم دوغ یا نوشابه سالاد یا سبزی یل خیارشور میزاریم
اره ولی خب بادوتا مرغ ۵ پیمانه برنج نمیش ک پولدار شد منم اول زندگیم ماهی ۱۳ میلیون قسط میدم اما دیگ ...
من اینطوری نگاه نمیکنم به قضیه
هرچی تشریفات بیشتر باشه فاصله ها بیشتر میشه من خانواده بابام سخت گیر بودن چند نوع غذا درست میکردن الان دوسال دیگه هیچکدوم مهمونی نگرفتن ولی خانواده مامانم اسون گیر دورهنی داریم هر ماه همو میبینیم
چرا انقدر سختش میکنید من خودم دوستامو دعوت کردم الویه دادم دوستم هم خونشون رفتم شام اسنک درست کرد دو ...
دیگه خونه دو سه تاشون رفتی میدونی اخلاقشون چیه. تو هم در همون حد بذار
لوبیا پلو بذار یا الویه و کتلت
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
کاش همه مهمانی ها رو ساده و راحت میگرفتیم یعنی کاش ,چند سال ب خاطره ریخت پاش و شرایط مالی خونواده ما از هم دور شدن چون بشدت مهمانی هاشون سنگین میدادن یعنی سنگین که میگم باید دو مدل غذای گوشتی برنج و کلی چی دیگه