2777
2789
عنوان

برای مهمونی دوستانه چی خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 66 پست
اتفاقا خیلی حال میده

واس مهمونی ک اولین بار اومده بیسارررزشتهه والا

حالا برای خودمون درست کنیم یا مهمون باشه برای عصرونه فرق داره تا کسی ک برای اول بار میاد خونت

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسنک همون که تو ساندویچ ساز میزاری ؟ساندویچ ساز ندارم

منم ندارم ولی درست میکنم نیاز نیست حتما مثلثی بشه موادو بزار لای دوتا نون تست بعد روی نون تست یه چیز سنگین بزار کامل بهم میچسبه 

با کشک بامجون بود دیگه من که دوست داشتم رفتو آمد باید راحت باشه هممون اول زندگیمون زیر قسط و قرضیم

اره ولی خب بادوتا مرغ ۵ پیمانه برنج نمیش ک پولدار شد 

منم اول زندگیم ماهی ۱۳ میلیون قسط میدم  اما دیگ کسی حونم بیاد سنگ تموم میزارم حتی اگ بعدش خودم از گشنگی بمیرم😆😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
باز درکنارش کشک بادمجون نمیشه فشار ادم میفته 😅😅

اصلا سم در سم😂😂

واس مهمونی ک اولین بار اومده بیسارررزشتهه والاحالا برای خودمون درست کنیم یا مهمون باشه برای عصرونه ف ...

چرا انقدر سختش میکنید 

من خودم دوستامو دعوت کردم الویه دادم 

دوستم هم خونشون رفتم شام اسنک درست کرد دور هم خوردیم 

هیچکدوم هم ناراحت نشدیم 

حالا اینا دوستای همسرم هستن نمیدونم اخلاقیاتشون چطوریه 

اسنک با چی پر میکنین

گوشت چرخ کرده یا سوسیس خیلی ریز شده با قارچ فلفل دلمه ای و سیب زمینی حبه ای ریز

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔