2777
2789
عنوان

بیاین ببینید تو دیوار چی دیدم.واسه چیشه اخه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50980 بازدید | 104 پست
وااا نمیدونین بر چ اثر اینجور میشن؟

خانم ها و اقایان محترم
این جریان هیچ ربطی به هیچ کدام از انحرافات جنسی نداره 

بسیاری از تولید کنندگان جوراب های پاریزین و شیشه ای زنانه ، می تونن از جوراب های مستعمل بهترین استفاده رو برای تولید مجدد محصول شون ببرن 

و تقریبا میشه گفت از هر یه جوراب مستعمل دو جفت جوراب جوراب در میارن
این یعنی با کمترین هزینه دو جوفت جوراب نو تولید می کنند.
و این یعنی بهره وری حدود 200 درصد!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم میگم شماره داده یعنی پا رو میخواد نه جوراب اینقد هستن از تو دیوار شماره برمیدارن برا کثافتک ...

سلام‌ خوبین.میشه بگین‌ اینا چی میخوان؟ و چی درخواست کردن ازتون؟یکم توضیح جا داره بدین؟

افرادی که اینجا اظهار نظر میکنن بسیار بی سواد و بی اطلاع هستند و نه تنها بی سواد هستند بلکه میخواهند خودشان را با پنهان کردن پشت تریپ های پوسیده محافظه کارانه سالم و معقول و فهمیده نشان دهند. فتیش جنسی یک امر رایج در تمام افراد است . هر فردی در وجودش یک فتیش جنسی خاص دارد و تا جایی که سبب آزار و بیماری جسمی نشود هیچ ایرادی ندارد. فوت فتیش رایج ترین نوع این فتیش ها است. هیچ چیز بد یا بیمار گونه ای نیست. بلکه همین بی اطلاعی از این مسائل سبب پاشیدن زندگی افراد میشود. لطفا اگر سواد ندارید و نمیتوانید متون انگلیسی در مورد این مسئله را بخوانید اظهار نظر نکنید و دیگران را سردرگم نکنید. کسانی که به این مسئله انحراف میگویند اصلا معنی انحراف را نمیدانند. باعث تاسف است که زنان جامعه ای اینقدر نسبت به مسائل جنسی بی اطلاع باشند و سبب فرار شوهرانشان از زندگی با خودشان بشوند. 

واقعا نمیدونم والا اخه چی؟شیطونه میگ زنگ بزنم بگم واسه چیته اخهه

من دقیییقا میدونم واسه چی میخواد اینو. هرکسی خواست بدونه میتونه توی چت ازم بپرسه.جسارتا جهت اطلاع گفتم خدمتتون🌹🙏