2777
2789
عنوان

چقدر بدم میاد😠

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نصیب هیچکدوممون نکنه

الهی

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
روز به روز داره بیشترم میشه نمیدونم واقعا برای چی

یکیش و مهم ترینش کم شدن ایمان مردمه.گناه راحت شده

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺
چرا خب من عاشق چاک سینه شوهرم و خانواده اش نبودم واسه همین اصلا میلی ب درست کردن زندگیم ندارم

سیاست نداری که زندگیتو به نفع خودت ادامه بدی.هرچی بیشتر سرد باشی بیشتر دور میشه ازت

بخدا اوضاع خیلی بد شده.زن و مرد به همجنس خودشون رحم نمیکنن😢

خییلی بد شده 

خیلی وقیح شدن چند وقت پیش من دوست دوران دبستانمو دیدم از دبستان به بعد من دیگه ازش خبری نداشتم تا این چند وقت پیش اتفاقی دیدمش با شوهرم بودم شوهرم از ما جداشد رفت یه سمت دیگه همش میدیدم چششمش میره سمت شوهرم با من حرف میزد ولی به شوهرم خیره میشد آخرشم طاقت نیورد با خنده گفت شماره شوهرتو بده مخشو بزنم عجب مردیه😑من دیگه حالم دست خودم نبود یه دونه زدم تو گوشش گفتم خییلی آشغالی سریع رفتم به شوهرم بریم اومدم خونه تا دو روز گریه میکردم

خدایا شکرت😍
حرف دل من و ردی .این قد میشینم فکر میکنم مگه چی براش کم گذاشتم که این کارا رو کرده حتی از لحاظ مالی ...

عزیز جان حتماااا حتماااا حتمااااا فایل صوتی کلید مرد از دکتر حبشی رو گوش کنید و اونموقع متوجه میشید از طرف شما چه رفتارهایی غلط 

و رفتار صحیح با مرد یاد میگیرید

امیدوارم زندگیت عالی بشه😘😘😘

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
از خدا میخوام همه مردای خیانت کار لحظه خیانت فلج بشن بیفتن کثافتا

میدونم خیانت خیلی خیلی بده و واقعا به طرف مقابل ضربه میخوره امااا 

☝️باید توجه کرد هر عملی عکس العملی داره ما خانوما گاهی تو صحبت هامون با اقایون از جملاتی استفاده می کنبم که خودمون متوجه بار منفیش برای اقایون نمیشیم و این به ضرر ماهاس😌😌

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
خییلی بد شده  خیلی وقیح شدن چند وقت پیش من دوست دوران دبستانمو دیدم از دبستان به بعد من دیگه ا ...

واااای خاک برسرش.همین اتفاق واسه من افتاد تو ماهی فروشی.یه زن آشغال چشم از شوهرم برنمیداشت.تا من رفتم ماهی بردارم سریع خودشو رسوند به شوهرم.بدون اینکه کسی بمرسه بهش پیشنهاد ماهی میداد که کدوم بهتره.شوهرمو صدا کردم.زنه یه نیشخند چندش اور بهم زد.خاک بر سر

واااای خاک برسرش.همین اتفاق واسه من افتاد تو ماهی فروشی.یه زن آشغال چشم از شوهرم برنمیداشت.تا من رفت ...

خییلی آشغالن از هرکی خوششون میاد آویزون میشن دیگه نگاه نمیکنن طرف زن داره

خدایا شکرت😍