zizi1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4552 عنوان عفونت دندون 73 بازدید | 12 پست ریشه دندونم قسمت بالا مونده تو لثه عفونت کرده دردش به پشت سرم میزنهگه گداری یه نقطه سفید از همون چشمم میره بالا بنظرتون عفونته یا چیز خطرناکیه تا دکتر برم میترسم یه مدتم هست سردرد ولم نمیکنه «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️ 1404/05/05 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامشم19029 عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 1214 حتما برودکتر خطرناکه خدایی نکرده عفونت پخش بشه احتمال خدای نکرده مر..گ هست
zizi1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4552 حتما برودکتر خطرناکه خدایی نکرده عفونت پخش بشه احتمال خدای نکرده مر..گ هست 😐😐استرسمو بیشتر کردی «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
سوداهستم9 عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 8763 منم دندونم عفونت کرد بعد ۴ ماه هنوز لثم پف داره و استخوان صورتم درد میکنه خیلی نگرانم یه درد خاصی هم پشت چشمام و سرم میپیچه بیشتر وقتا که بخاطر این عفونته فک کنم
سوداهستم9 عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 8763 حتما برودکتر خطرناکه خدایی نکرده عفونت پخش بشه احتمال خدای نکرده مر..گ هست اه من دکتر احمقم خودش گفت عیبی نداره کاش شستشو میداد به هر دندونی دست زده یه مشگلی برام پیش اومده
zizi1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4552 منم دندونم عفونت کرد بعد ۴ ماه هنوز لثم پف داره و استخوان صورتم درد میکنه خیلی نگرانم یه درد خاصی هم ... افرین منم همینمپشت سرمم دذد میکنهاستخون گونمم درد میکنه «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
سوداهستم9 عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 8763 افرین منم همینمپشت سرمم دذد میکنهاستخون گونمم درد میکنه هیلی بده میترسم صورتم کج و کوله بشه آخه میگن عفونت میتونه استخوان گونه رو بشکونه😭من گوشمم گرفته اون سمت
نیکی_نمکی عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3662 دندون و عفونت اصلا شوخی بردار نیستبرو پبش متخصص عکس هم حتما بگیر
zizi1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4552 هیلی بده میترسم صورتم کج و کوله بشه آخه میگن عفونت میتونه استخوان گونه رو بشکونه😭من گوشمم گرفته اون ... من بخاطر سینوزیتم اون هفته کلی انتی بیوتیک خوردم باز الان سردرد و حالت تهوع دارم دیگه «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
سوداهستم9 عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 8763 من بخاطر سینوزیتم اون هفته کلی انتی بیوتیک خوردم باز الان سردرد و حالت تهوع دارم دیگه به من آموکسی کلاو داده بود عوارض بدی داشت یه احساس سردرد و گیجی بدی داشت برای منچیکار میخوای بکنی به دکترت گفتی من دیکه به دکترام نمیتونم اعتماد کنم
zizi1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4552 به من آموکسی کلاو داده بود عوارض بدی داشت یه احساس سردرد و گیجی بدی داشت برای منچیکار میخوای بکنی به ... ببینم برای فردا میتونم نوبت بگیرم برمالان میگن خطر مرگ داره ترسیدم والا😐 «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
سوداهستم9 عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 8763 ببینم برای فردا میتونم نوبت بگیرم برمالان میگن خطر مرگ داره ترسیدم والا😐 اه لعنتی درمانش طول میکشه من یبار صورتم کامل وزدم کردم زیرچشمم کبود شد هیلی وحشتناک بود الانم درد گونم
zizi1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4552 اه لعنتی درمانش طول میکشه من یبار صورتم کامل وزدم کردم زیرچشمم کبود شد هیلی وحشتناک بود الانم درد گو ... من که امروز رفتم جراحی کردمدندونام عفونت کرده بود و کیست داشت بیخود نبود سرم داغون شده بود «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️