2777
2789
عنوان

خوشبحالت 😍😍

80 بازدید | 5 پست

لطفا دیگه از این حرف استفاده نکنید میدونم از سر حسادت نیست ولی برای خیلیا بار منفی میزاره 

لطفا هیچوقت نگو کاش جای تو بودم میدونم شاید زندگیت الان سخته ولی خودت میتونی بهترش کنی

لطفا نگو کاش الان دغدغه تورو داشتم دغدغه هر کس برای خودش مهمه

بیایین حرفای با بار منفی جمع کنیم خوشبختی کسی خوشبختی تورو نمیگیره پس برای هم دعا کنیم 

حرفی که میزنین اول به خودتون اثر میزاره بعد به طرف لطففا مواظب حرف زدناتون باشین

دوستتون دارم مواظب خودتون باشین

امیدوارم کنار خانواده هاتون سالم با لبی خندان باشین و گره از مشکلاتتون باز شه💖

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

خوشبحالت ❌

خوشحالم برات✅

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
خوشبحالت ❌خوشحالم برات✅

👌👌👌

صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با ی لحن بد خوشششبحالت

😕🤦‍♂️😂

اگه کسی چیزی بدست اورده با تلاشش بوده💐