2821
2789

مشکلش چیه؟؟ نمیتونی سربزنی بهش؟ 

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ،حالتون چطوره؟؟ان شاالله خدا شفا بده و هر چه زودتر حالتون خوب بشه،بلا به دور

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

سلام

اگر رسمی نیستی:

سلام اسمشو بگید

شنیدم کسالت داری، خیلی ناراحت شدم 😔

اومدم فقط بگم که برات آرزوی سلامتی کامل دارم، امیدوارم هر چه زودتر بهتر شی و با حال خوبت دلمون رو شاد کنی 🕊️🌿

اگه کاری ازم برمیاد یا چیزی لازم داشتی، حتماً بگو 🙏🏻

برات دعا می‌کنم... خدا همیشه پشت و پناهت باشه 💚🌸

اگر رسمی هستی باهاش:

سلام وقتتون بخیر 🌿

شنیدم کسالت داشتید، خواستم صمیمانه جویای احوالتون باشم.

امیدوارم هرچه زودتر حالتون بهبود پیدا کنه و در سلامت کامل ببینمتون 🌸

برای شفای کاملتون دعا می‌کنم و امیدوارم روزهای پیش‌رو براتون همراه با آرامش و سلامتی باشه.

اگه کاری از دست من برمیاد، در خدمتم 🙏🏻

با آرزوی بهترین‌ها برای شما 💐

💚یا الله💚
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز