2777
2789
عنوان

زندگی اینستا

249 بازدید | 27 پست

به نظرتون چند درصد از کسایی که تو اینستا زندگی شون رو به نمایش میزارن حقیقت و واقعیه و چنین زندگی خوبی دارن؟

کسایی که چنین ظاهری دارن حتی اگر باطن قشنگی هم نداشته باشن بازم از خیلیا که ظاهر و باطن قشنگی ندارن جلو ترن

شما چند درصد از استوری هایی که میزارین واقعیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا دنبال نمیکنم تو اینستا اینارو فقط پیچ مامایی دارم دنبال میکنم چندتام برای سیسمونی 

اینام برای بچمه 

وگرنه که هیچی بنظرم آدم وقتشو هدر میده بشینه به اصطلاح روزمرگی ی عده ببینه و دنبال کنه

من برای خودم میتونم بگم صد تر صد واقعیهاز سفر ها و و مهمونی ها و بیرون رفتنام میزارمخودمو و همسرم و ...

خوشحالم ک حالت خوبه

ولی کاش نزاری

بخدا چش میزنن

من اصلا جرعت ندارم اینجا حتی کامنت بزارم میترسم چش بزنن چون خیلی سدم اومده اینجا

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

تو اینستا همه از خوشبختی جر میخورن، تو نی نی سایت همه از بدبختی جر میخورن 🥴🥴🥴 پس خواهرم فضای مجاز ...

مگه میشه همه ی این خوشی ها الکی باشه 

خب همین ظاهرش هم قشنگه

اینستام پاک کردم ارامش اعصاب گرفتم 

همش شده پول زرق برق خودنمایی 

مثلا من پووولدار ترینم مولتی میلیاردر خب چرا  تو چشم ملت کنم برو بگرد بچرخ این کارا چیه من اینا درک نمیکنم بخدااا 

مخصوصا این بلاگرا 

چجوری زندگی میکنن همه چیشون میکنن توی چشم هم والا ما ی قورمه سبزی بار میزاریم توی ساختمون میترسیم یکی باردار باشه هوس نکنه 

یا یادمه اقاجونم گوشت گوسفندی میخواست کباب کنه میگفت چربی نریزه رو اتیش خیلی بو بلند شه همسایه ها اومدیم یکی نداشت