2777
2789

خانومادخترم۴سالشه، غذاش متوسطه خیلی نمیخوره کم هم نمیخوره وزنشم خداروشکر خوبه

اماازطرفی یساله که لب به شیرنزده ماست ودوغ هم خیییلی کم میخوره، مثلاگوشت هم نمیخوره اگه بخوره خییلی کم

میخام ی شربت ویتامینی بهش بدم که بشه ایناروجبران کنه براش ک ی موقع خدای نکرده مثلاکمبود کلسیم پیدانکنه  شماشربت خوبی میشناسین برا این سن بچه؟

ب

پسر منم ۵ سالشه . لب به شیر نمیزنه کلا .

براش مولتی ویتامین خریدم میوه ای.  اونو میخوره 

فقط  بستنی و ....میخوره .  برنج خالی .

اوووه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ایمینویس میدادم زمستونها

چون زیاد سرمامیخوردن...

ویتامین و اهن و کلسیم و....داشت سرماخوردگیشون زودتر خوب میشد و هم دیرتر مریض میشدن

ولی بهتره خوده اون خوراکی طبیعی داده بشه تا شربت 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دکتردادیاخودتون مولتی ویتامین روازداروخونه گرفتین؟

از داروخانه گرفتم .

یکیش حاوی زیتک بود سیاه بود. بچم نخورد .

یکی حاوی میوه بود اونو خورد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من ایمینویس میدادم زمستونهاچون زیاد سرمامیخوردن...ویتامین و اهن و کلسیم و....داشت سرماخوردگیشون زودت ...

اخه مثلا خیلی میوه خورهم نیست خیلی ازمیوه هارونمیخوره

بااین اوضاع واقعا هیچ ویتامینی بهش ندم؟

اخه مثلا خیلی میوه خورهم نیست خیلی ازمیوه هارونمیخورهبااین اوضاع واقعا هیچ ویتامینی بهش ندم؟

مداوم  وهر روزه نده بنظرم

ی شیشه بگیر  دو سه  روز درمیون ی قاشق بده

منم ب بچهام تو زمستون فقط میدم اونم دو روز درمیون

بازی شیشه که تموم شد

دوهفته ایی نمیدم.باز دوباره شروع میکنم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
تخم مرغ میخوره آش هم میخوره اماخب اینافکرمیکنم خیلی جبران نمیکنه

بچه رو با طبیعت آشنا کن نه قرص دوستی خاله خرسه نکن تا می تونی طبیعی شیر موز فرنی با شیره شیر کاکائو شی عسل خلاقیت داشته باش 

بچه رو با طبیعت آشنا کن نه قرص دوستی خاله خرسه نکن تا می تونی طبیعی شیر موز فرنی با شیره شیر کاکائو ...

خیییلی کاراکردم خیلی راه هارو رفتم طعم سازی کردم شایدبخوره خوشس بیادامااصلانمیخوره مثلا شیرموز اصلااااا نمبخوره شاید هرده روز دوتاگاز موزبخوره شیره اصلااا نمیخوره فرنی اصلاااا لب نمیزنه فقط گاهی مثلاهفته ای یبارشیرکاکائومیخوره یکم خوب نمیتونم بزوربهش بدم اذیت میشه