2821
2789
عنوان

خیانت

174 بازدید | 10 پست

اگر کسی با شما تو رابطه باشه بعدش دروغ های زیادی بگه جدا بشه ازتون و بعدشم باهاتون باز در ارتباط باشه (تلفن،پیام ،هدیه تولدت …..)و تو رابطه دیگه ای ام باشه شما ندونید ولی ازش بپرسید بگه نه میخوام همه چیز و درست کنم برگردم ولی بعد مدت ها شما مچ طرف می‌گیرد  و میفهمید هم زمان ک باشما صحبت می‌کرد تو رابطه ام بوده  به غلط کردن می افته ولی شما رهاش میکنید و اون در کمال ناباوری با همون دختر رابطه اشو ادامه میده

شما می‌رید با اون دختر صحبت کنید تا ذات واقعی طرف و بشناسه یا نه رها میکنید تا خدا خودش جوابشو بده؟

دخالت نمیکنم

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید همون اول کاری که دیدی داره بهت آسیب میزنه جدا میشدی مقصر خودت بودی ادامه دادی نیازی نیست به اون دختره چیزی بگی فقط دیگه بهش فک نکن و بلاک کن 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

دخالت نمیکنم

من قشنگ درگیرم که چیکار باید بکنم از یه طرف خیلی حرصی ام و ناراحت که هیچکس نفهمید با من چیکار کرد و داره عادی زندگیشو میکنه از یه طرفم میگم بسپر دست خدا 

من قشنگ درگیرم که چیکار باید بکنم از یه طرف خیلی حرصی ام و ناراحت که هیچکس نفهمید با من چیکار کرد و ...

بزار برات تموم شه بهش فک نکن

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

2823
2791
2779
2792