2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

188 بازدید | 26 پست

من۱۸ سالمه و تقریبا ۶ ساله که نماز نمیخونم و از خدا به شدت دور شدم آثارش رو هم تو زندگیم دیدم 

مثلا همیشه نا آروم و بی قرارم هیجوقت قلبم آرامش نداره حتی وقتی که همه چی درسته و به انواع بیماری های روحی دچار شدم بیماریم ارثی نیست و شرایط خوبی تو زندگی دارم اما همش نا آرام هستم حالم به شدت بده گیج و سردرگمم با اینکه زندگی خوبی دارم و همه چی سرجاشه و چیزی کم ندارم همین امروز یه جا خوندم مشکلاتی مثل مشکلات من به خاطر دوری از خدا و یاد خداست چیکار کنم که برگردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الا پاشو وضو بگیر دو رکعت نماز توبه بخون. 

بعدم نمازهای واجبت رو شروع کن هفته ای یا روزی یک روز نماز قضا هم بخونی عالی میشه. 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

واسه شروع برو یه صفحه قرآن بخون :)

قرآن دیشب معنیشو خوندم بهم آرامش داد حس میکنم باید برگردم به خدا بدون خدا خیلی سردرگمم انگار یه چیزی رو تو زندگی گم کردم

باهاش حرف بزن نماز حسشم نداری نشسته بخون. دعایی ک باهاش حال میکنی بخون و از امام زمانم کمک بخواه. باهاش مرتب حرف بزن. قربون صدقه‌ش برو

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

این یک بخش کاره.زندگی وجه های دیگه هم داره باید روی اونا هم کار کنی. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷